Prenumerera på Avtalsnytt

Svensk Handels Avtalsnytt ger dig senaste nytt om vad som händer i avtalsrörelsen 2020. 
Fyll i din e-postadress och skicka in så får du nytt om avtalsrörelsen direkt i din inkorg. 

Svensk Handels villkor för nyhetsbrev

Nyhetsbrevet är en tjänst som Svensk handel erbjuder webbplatsens samtliga besökare.
När du anmäler dig som prenumerant av Svensk Handels nyhetsbrev godkänner du att detta skickas till dig via mail.

Behandling av personuppgifter
Din e-postadress är den enda uppgift vi samlar in när du anmäler dig som prenumerant av nyhetsbrevet. E-postadressen kommer endast att användas av Svensk Handel i syftet att skicka ut nyhetsbrev. Vi lämnar aldrig ut din e-postadress till tredje part och alla utskick görs med teknik som döljer din e-postadress för andra prenumeranter.

Begränsad ansvarsskyldighet
Användande av informationen i nyhetsbrevet sker helt på egen risk. Svensk Handel ansvarar inte för skador som uppstår till följd användning av informationen. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller avbryta nyhetsbrevet när som helst utan att personligen meddela prenumeranterna. Vi förbehåller oss även rätten att avregistrera användare från vårt nyhetsbrev utan avisering. Vi kommer avregistrera alla prenumeranter som vi anser är registrerade på felaktiga uppgifter.

Rättigheter
Eftersom behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke, kan du närsomhelst ta samtycket tillbaka. Detta gör du enklast genom att klicka på länken för avregistrering som finns i foten av varje nyhetsbrev. Du kan även skicka ett mail till nyhetsbrevet@svenskhandel.se där du uppger för vilken adress du önskar avsluta prenumerationen. Detta kommer omedelbart att respekteras utan dröjsmål. Om du anser att Svensk Handel inte uppfyller dina rättigheter kan du kontakta Datainspektionen.

Utskicksfrekvens
Svensk Handels nyhetsbrev skickas för närvarande ut varannan vecka.