Hoppa till innehåll

Cyberhygiendagen 21 mars - Scandic Grand Central i Stockholm

Varmt välkommen till en unik halvdag där vi utforskar konsten att leda i en föränderlig värld och adresserar hotbilden inom cybersäkerhet. Arrangemanget är ett samarbete mellan OneMore Secure och Svensk Handel. Medverkande från Svensk Handel är Nina Jelver, säkerhetschef.

onemoresecure.png
Eleonor Dahlberg, Robert Willborg, Nina Jelver, Jan Olsson (NOa), Jeanette Lesslie Wikström

Vi kommer att fokusera på hur vi tillsammans kan skapa en flockimmunitet mot cyberhot, i samarbete med kunder och leverantörer. Genom att omfamna god Cyberhygien på ett kostnadseffektivt, konkurrenskraftigt, och framförallt enkelt sätt kan företag säkerställa sitt varumärke, framtida framgång och möjlighet till tillväxt.

I kommande lagkrav som NIS2-direktivet är Cyberhygien centralt. Det krävs ett affärsdrivet riskperspektiv för att bygga motståndskraft som ger tillgång till affärens fulla potential.
Robert Willborg
CSO, OneMore Secure

Agenda:

13:00 - 13:15 Inledning

13:15 - 13:45 Att leda in i framtiden - Jeanette Lesslie Wikström, vd SäkerhetsBranschen

13:45 - 14:15 Cyberhygien och det affärsdrivna riskperspektivet - Robert Willborg, CSO, OneMore Secure

14:15 - 14:45 Fikapaus

14:45 - 15:15 Digitala hot och motståndskraft - Nina Jelver, säkerhetschef, Svensk Handel

15:15 - 15:45 Paneldebatt: Hur skapar vi flockimmunitet mot cyberhot? Deltagare: Nina Jelver, Jeanette Lesslie Wikström, Robert Willborg, Eleonor Dahlberg (moderator)

15:45 - 16:00 Avslutning

16:00 - 17:00 Mingel

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.