Hoppa till innehåll
ungapped-avtal_w_1200_h_514-16.jpg

Kursen syftar till att ge deltagarna en inblick i de lagar och kollektivavtalsregler som reglerar löner, avdrag och olika ersättningsformer.

Kursen ger deltagarna teoretisk och praktisk kunskap i löneadministration. Efter avslutad kurs ska deltagaren känna att den fått den kunskap den behöver för att hantera företagets löneadministration i enlighet med lagar och kollektivavtal.

Kursen vänder sig till alla som arbetar med löneadministration eller är i behov av en repetition av regelverken. Kursen ges på en grundläggande nivå och inga särskilda förkunskaper är därför nödvändiga.

Observera att kursen är uppdelad på två tillfällen via Teams, se nedan.

Kursinnehåll

  • Aktuell lagstiftning så som semester- och sjuklönelagen

  • Kollektivavtalets regler

  • Kvittning

  • Vad händer om det blir fel?

  • Praktiska övningsexempel

Kurstillfällen

Kursen är uppdelad i två block á två timmar och genomförs digitalt via Teams. Det är viktigt att kursdeltagare närvarar vid båda tillfällena. Länk till kursen skickas ut en vecka innan kursstart.

20 september klockan 09:00-11:00

21 september klockan 09:00-11:00

Pris

Pris för medlemmar 1.400 kronor. För icke medlemmar är kostnaden 2.400 kronor.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.