Webbinarium: Hur påverkar de tuffa ekonomiska tiderna konsumenternas syn på hållbarhet?

webbinarium-hallbarhet-bilder.jpg

Handeln har gått ur en pandemi in i en lågkonjunktur. Kunderna håller hårdare i plånboken och företagen pressas av en rad kostnadsökningar. Hur påverkar det tuffa ekonomiska läget kundernas vilja att handla hållbart? Och klarar företagen att hålla i sitt ambitiösa hållbarhetsarbete?

Ta chansen att lyssna till Caroline Hamrin, grundare av Arkivet och Åsa Domeij, hållbarhetschef på Axfood som kommer att ge deras syn på hållbarhetsfrågan i det läge vi befinner oss i.

Under webbinariet presenterar Svensk Handel insikter från den årliga undersökningen där konsumenter och företag har fått ge sin syn på hållbarhetsfrågan. Några teman som tas upp är hur e-handeln kan bli mer hållbar, hur olika generationer ser på hållbarhetsfrågan och hur framväxten av cirkulära affärsmodeller kan ha ett guldläge just nu.

Medverkar gör: Magnus Nikkarinen, näringspolitisk expert hållbarhetsfrågor, Caroline Hamrin grundare av Arkivet och Åsa Domeij hållbarhetschef på Axfood.

Tid: Måndag 20 mars kl 09.00-10.00

Länk till webbinariet kommer att skickas ut till de som anmäler sig.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.