Gå till alla kurser

Webbinarium: Tillväxtverket informerar om avstämning och förlängning av korttidsstödet

Tillväxtverket informerar om avstämning och förlängning av korttidsstödet (juli-september 2021).

Tisdagen den 29 juni kl. 09.00-10.00 erbjuder Svensk Handel ett webbinarium där Tillväxtverket kommer att informera och svara på frågor om avstämning avseende stödmånaderna december 2020-juni 2021 och om stöd vid korttidsarbete under den föreslagna förlängningen juli-september 2021. Antal platser är begränsade. Välkommen att anmäla dig redan idag!

Webbinariet fokuserar på hur och när du ska göra en avstämning avseende stödmånaderna december 2020-juni 2021 och på vad du ska tänka på vid avstämningen. Vid webbinariet kommer Tillväxtverket även att informera om vad som gäller vid korttidsarbete under den föreslagna förlängningen juli-september 2021. Det kommer att finnas viss möjlighet att ställa frågor under webbinariet. Tillväxtverket har dock efterfrågat att så långt som möjligt få eventuella frågor i förväg för att på bästa sätt kunna besvara dessa under presentationen.

Webbinariet är endast för Svensk Handels medlemmar och kommer att spelas in och finnas tillgängligt på Arbetsgivarguiden tillsammans med Tillväxtverkets presentation.

Här kan du skicka in dina frågor till webbinariet:

kurser@svenskhandel.se

 

 

Kurstillfällen

  • 29 Jun 2021 09:00 - 10:00, Boka

Pris

Medlemspris 0 kronor. Övriga betalar 0 kronor.

Kategori: Arbetsrätt och personal