Bli medlem i Svensk Handel

Svensk Handel är bransch- och arbetsgivarorganisationen för dig inom handeln. Vi driver frågorna som berör dig och din vardag och är din röst i kontakt med facket, myndigheter och i media. Hos oss får du senaste nytt om vad som gäller inom handeln. Vi hjälper dig med dina arbetsrättsliga frågor och med det kollektivavtal som passar dig. 

Svensk Handel är organisationen för dig som är verksam inom partihandel- detaljhandel och e-handel. Håll dig uppdaterad inom det som gäller inom handeln och bli del av något större som gagnar både dig och dina medarbetare. 

Så här gör du för att bli medlem

Prata med en rådgivare

Prata med en rådgivare

Ring oss och tala med någon av våra säljare på telefon: 010-471 85 20 eller mejla oss på medlem@svenskhandel.se.

Om du redan är medlem och har medlemsspecifika frågor, ring Medlemsservice 010-471 85 10 

Eller ansök om att bli medlem direkt

Ansök om medlemskap digitalt >

Det här får du som medlem

Som medlem i Svensk Handel:

Blir du del av något större. Du blir en av många i en stark organisation som driver dina frågor i sånt som påverkar din vardag – på riktigt.
Får du hjälp i frågor som uppstår i din roll som arbetsgivare och kan ringa in när som helst och få hjälp av någon av våra experter. Du kan också tillgå Arbetsguiden där du hittar allt från steg-till-steg-guider till arbetsrättslig information.
Får du ta del av riktigt bra förmåner. Som företrädare för många har Svensk Handel möjlighet att få till riktigt fördelaktiga medlemsförmåner. Du kan täcka hela medlemsavgiften för ett år bara med en medlemsförmån.
Får du hjälp med försäkringar och kollektivavtal som stärker din ställning som arbetsgivare och ger dig och dina medarbetare trygghet. 
Kan du kunskapsutveckla dig i allt från det senaste inom ditt område, till arbetsrätt eller hyresrätt. Vi erbjuder kontinuerligt riktigt bra kurser och event.
Får du en egen sida för full kontroll och egen hantering. Min sida innehåller dina kollektivavtal och dina uppgifter. 

Läs mer om allt som ingår i ditt medlemskap i medlemsguiden (PDF) >

Möt en av våra medlemmar

Carl Schrewelius som äger Trend House i Värnamo, berättar om varför han är medlem i Svensk Handel: "Det är lönsamt. Bara på frakt-dealen får vi igen medlemsavgiften många gånger om.". 

Ansök om medlemskap

Digital medlemsansökan

Här kan du fylla i din inträdesansökan och skicka in den direkt med hjälp av ditt BankID. Då behöver du inte skriva under eller skicka in några papper.

Skicka in din ansökan

Du kan också ladda ner och fylla i en blankett på din dator och mejla den till salj@svenskhandel.se eller skicka in ifylld blankett till: 

Svensk Handel
Säljavdelningen
103 29 Stockholm

Vill du hellre tala med någon av våra rådgivare? 

Du kan också ringa oss direkt och tala med någon av våra rådgivare på telefon: 010-47 18 520.

Consuelo del Pilar
Jonny Eriksson
Marina Jacobson
Gattas Gaorie
Kategori: Medlemskap