Arbetsgivarguiden och Handelsfrågor

Arbetsgivarguiden

Som medlem får du tillgång till Arbetsgivarguiden. Där finns råd och information i arbetsrättsliga frågor med tydliga besked om vad som gäller för dig som arbetsgivare. 

Du som är arbetsgivare har ett ansvar att veta vilka regelverk, avtal och lagar som gäller för arbetsmiljö, arbetstider, semesterlagen, lönenivåer med mera. Här får du tillgång till en hel resursbank av guider, checklistor och mallar. Dessutom senaste nyheterna som gör att du alltid ligger steget före.

Här beskrivs också din relation till och ditt samarbete med facket, och vems tolkning det är som gäller i olika frågor. I Arbetsgivarguiden finns också allt du behöver veta om kollektivavtalen och information om förändringar i nya avtal.

› Arbetsgivarguiden

Handelsfrågor

Vi håller dig också uppdaterad med fördjupande material i aktuella handelsfrågor. Nyheter, steg-för-steg guider och checklistor gällande nya lagar och regler som kan kräva åtgärder inom din egen organisation.

Här får du också få inspiration och råd från andra medlemsföretag om hållbar handel, logistik och en rad andra områden som berör dig som är verksam inom handeln.

› Handelsfrågor

› Gå tillbaka till medlemsförfrågan