Rådgivning via chat, telefon och mail

Som medlem i Svensk Handel behöver du aldrig stå rådlös i frågor som uppkommer i din vardag. Våra experter står redo att hjälpa dig i frågeställningar inom olika områden.

Hos oss får du hjälp med:

 • Arbetsrätt och personalfrågor

  Du har fri tillgång till telefonjouren dit du kan vända dig med arbetsrättsliga frågor och personalfrågor. 
 • Affärsjuridiska frågor (reducerat pris)

  Som medlem får du 15 minuters gratis rådgivning per ärende och rabatterade priser på juridisk rådgivning av vårt dotterbolag Svensk Handel Juridik.

  Svensk Handel Juridik arbetar med lokalhyresjuridik, köp- och konsumenträtt, avtalsrätt, GDPR och andra frågor som är viktiga för dig som är verksam inom handeln.
 • Företagsrådgivning

  Vår företagsrådgivning är en sluss för samtliga typer av frågor. Ring oss så ser vi till att du hamnar rätt och får snabb hjälp.
 • Säkerhetsfrågor

  Du kan alltid ringa vårt Säkerhetscenter och få svar på frågor om säkerhetstjänster, larmsystem, brandskydd och brottsstatistik.

  Här finns också Svensk Handel Varningslistan med en förteckning över oseriösa aktörer – allt från bluffakturor till företag med oseriösa försäljningsmetoder. Samt en mängd tips och råd för hur du undviker att bli lurad.
 • Aktuella handelsfrågor

  Våra näringspolitiska experter hjälper dig med svar på frågor bland annat inom betalområdet, hållbar handel, digital utveckling, konsumenträtt och mycket mer.

› Gå tillbaka till medlemsförfrågan