Bring löser vardagslogistiken åt små och stora företag i hela Norden. Som medlem i Svensk Handel får du förmånliga transportavtal på Brings tjänster.

7b0950f64e094ef4af79ec893cb0f120.jpg

Det här är Bring

Bring är en del av Posten Norge-koncernen med Norden som hemmamarknad. I Sverige har Bring en stark närvaro och god leveranskapacitet, till er eller direkt till era kunder. Från den nordiska basen hjälper Bring er vidare med logistik till eller från övriga världen oavsett trafikslag.

Bring hanterar paket, bud och gods och kan lagerhålla dina varor. För dina kunder kan Bring installera den beställda tvättmaskinen eller bära in och montera den nyinköpta soffan. En Bringleverans ger dig konkurrensfördelar.

Brings hållbarhetsarbete

Som en stor logistikaktör i Norden är det viktigt att ta ansvar och att arbeta aktivt med åtgärder som reducerar miljöpåverkan. Koncernens övergripande miljömål är att senast 2025 endast använda förnybar energi till deras fordon och fastigheter. För att nå detta mål arbetar Bring brett med olika klimatsmarta lösningar. Läs mer om Brings hållbarhetsarbete här (https://www.bring.se/miljo).

Hos Bring får du hållbara och förmånliga transportavtal

Som medlem i Svensk Handel har du möjligheten att teckna förmånliga transportavtal på Brings tjänster. För att kunna ta del av detta behöver du först bli medlem i Svensk Handel: Ta del av denna förmån – bli medlem hos Svensk Handel >

Är du medlem hos Svensk Handel och vill bli kund hos Bring så använder du länken nedan för att fylla i lite mer information om bland annat vilka tjänster du är intresserade av så kommer en säljare kontakta dig inom kort: 

 

 

Kontakt

Kontakta gärna Bring så hjälper de dig:
Kontaktperson: Andreas Nilsson 

Kundservice Bring:

E-post: cs@bring.com 
Telefon: 020 – 765 000

Detta erbjudande ingår som en förmån inom ramen för ditt företags medlemskap i Svensk Handel. Bring är självständigt personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till Bring. Du kan läsa mer om hur Bring hanterar dina personuppgifter i deras integritetspolicy.  

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.