Bring transportavtal: Bring-bil

Bring

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Som medlem i Svensk Handel kan du ta del av hållbara och förmånliga transportavtal med Bring.

Vi hanterar paket, bud och gods, kan lagerhålla dina varor, hjälpa dig med din e-handel och är erfarna på tempererad livsmedelslogistik. Vi erbjuder även bland annat ett heltäckande nordiskt hemleverans- och ombudsnätverk, installation av vitvaror och miljöretur.

Vårt miljömål är att alla våra leveranser ska vara fossilfria redan år 2025. För att uppnå detta är det viktigt att vi alla samarbetar för en mer hållbar leveranskedja. Oavsett om paketet ska till privatperson eller företag, ser vi till att du och dina kunder får hållbara leveranser när, hur och som ni vill ha dem. En Bring-leverans ger er konkurrensfördelar.

Vill du veta mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig? >

Vill du veta mer om vår gröna omställning? >

Hos Bring får du hållbara och förmånliga transportavtal

Som medlem i Svensk Handel har du möjligheten att teckna förmånliga transportavtal på Brings tjänster. För att kunna ta del av Brings fördelaktiga transportavtal behöver du först bli medlem i Svensk Handel: Ta del av denna förmån – bli medlem hos Svensk Handel >

Är du medlem hos Svensk Handel och vill bli kund hos Bring så använder du länken nedan för att fylla i lite mer information om bland annat vilka tjänster du är intresserade av så kommer en säljare kontakta dig inom kort: 
Offertförfrågan >

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig:

Kontaktperson hos Bring: Andreas Nilsson 

Kundservice Bring:

E-post: cs@bring.com 

Telefon: 020 – 765 000

Publicerad: 2020.09.26 Senast uppdaterad: 2020.09.26 1

Skriv en kommentar

Kommentarer (1)

Kommentar skapad 2020-11-23 11:51
23 nov 2020 kl 11:51

Hvor havner denne? Også som ett lead til Bring SE? Eller rett til Bring CS?