Credable

Credable och Svensk Handel har ingått i ett exklusivt samarbete och erbjuder en rabatt om 25 procent på försäkringspremien. Just nu får du dessutom en personlig introduktion till Credable.

Credable - Bli trygg i dina affärer med ett kommersiellt betalningsskydd från världens största försäkringsbolag.

Fördelar med ett betalningsskydd:
- Säkrat kassaflöde
- Ökad tillväxt, med mindre risk
- Omedelbar gratis kreditbetyg över hela Europa
- Ingen prenumeration eller dolda avgifter
- 25% rabatt som medlem i Svensk Handel

Sena betalningar och konkurser ökar igen när konjunkturcykeln vänder. Om du exporterar eller har en ny kund som du är osäker på, då är Credables betalningsskydd ett förnuftigt och kostnadseffektivt sätt att skydda ditt kassaflöde. Credables betalningsskydd gäller i stora delar av världen så att du kan handla tryggt och framgångsrikt göra affärer oavsett vad.

Credables unika betalningsskydd-tjänst är helt digital och är enkel att använda. Med en låg premie kan den rädda din verksamhet från den stress som orsakats obetalda kundfakturor eller kundkonkurser - en aldrig välkommen händelse.

Credable är en del av Euler Hermes, ett dotterbolag till Allianz Group. Credable tillåter dig att snabbt ta reda på din kunds finansiella status, och enkelt teckna betalningsskydd i form av kreditförsäkring så att du inte behöver oroa dig för obetalda fakturor.

Gör trygga affärer och försäkra dina värdefullaste tillgångar: dina kunder och ditt kassaflöde.

Läs mer på Creadable.se