Resurs Bank

Med Resurs betallösningar blir det enkelt, snabbt och tryggt för dig att ta betalt både online och i butik.

Erbjud delbetalning med Resurs i butik 

Betalningar i butik ska gå snabbt, tryggt och enkelt för att på så vis ge dina kunder en positiv betalupplevelse. Din kund ska kunna handla på faktura eller välja att delbetala lika enkelt i din butik som på nätet. För att göra köpupplevelsen ännu lite trevligare gör vi det möjligt för kunden att förbereda sitt köp i mobilen eller ansöka om kredit hemma så allt är klart när de kommer till din butik. Även om din kund väljer att dela upp sin betalning, får du dina pengar redan dagen efter köpet.  

Fakturakonto med delbetalning för privatpersoner 

– 30–60 dagar räntefri kredit.
– Upp till 24 månaders räntefri delbetalning.

Pris per transaktion: 0 % (ord.pris 1,5%). 

Fakturakonto med delbetalning för företag

– 30–60 dagar räntefri kredit.
– Upp till 3 månaders delbetalning till 1,5% månadsränta.

Pris per transaktion: 0,75% (ord.pris 1,5%).

Så blir du partner 

1. Fyll i formuläret så blir du kontaktad, eller ring oss direkt.
2. Du får därefter ett ombudsavtal att fylla i. 
3. När du är upplagd i ”systemet” får du ett startkit, bla med inloggningsuppgifter till vår Merchant Portal där du lägger upp faktura-/delbetalningskontot.

Varför Resurs?

När du i samband med betalningen erbjuder flexibilitet ökar ofta det genomsnittliga ordervärdet och andelen återkommande kunder. Din kund får alltid 30–60 dagars räntefri kredit och kan därefter välja betalningsupplägg hemma i lugn och ro.

Samma köpupplevelse, oavsett kanal

Dagens kunder förväntar sig att ett köp ska gå snabbt, vara smidigt och enkelt att genomföra. De vill kunna förflytta sig obehindrat mellan olika köpkanaler men få samma köpupplevelse. Resurs Bank vill tillsammans med dig skapa sömlösa köp som möter kundens förväntningar. Oavsett om du driver e-handel, fysisk butik eller både och, är vårt mål att du oavsett köpkanal ska kunna erbjuda din kund samma betalningsalternativ.

Driver du även e-handel? Ta betalt med Resurs Checkout

Resurs Checkout är en smart betallösning för dig som driver e-handel. Den innebär att du kan erbjuda dina kunder att handla på faktura, delbetala, betala med Swish och med kort(Visa/Mastercard). Se hur det funkar, besök vår demoshop på demoshop.resurs.com/. Som medlemsföretag i Svensk Handel får du allt det här till extra förmånliga priser.

Publicerad: 2019.08.21 Senast uppdaterad: 2019.08.21

Skriv en kommentar