Klarna

Nu kan du som handlare erbjuda dina kunder fler betalningsalternativ. Svensk Handel har tillsammans med Klarna tagit fram en ny lösning som innebär att du som handlare och medlem i Svensk Handel får möjlighet att erbjuda dina kunder en smidigare köpupplevelse i fysisk butik. Med Klarna In Store ger du dina kunder valmöjligheten att även använda faktura eller delbetalning direkt i butiken.

Klarna In Store

Shopping ska vara enkelt och en trevlig upplevelse. Med Klarna in store kan du förenkla köpupplevelsen för dina kunder och erbjuda samma betalningssätt som på nätet i din fysiska butik. Dina kunder väljer  att betala med kort, faktura eller delbetala direkt i butiken utan att behöva vänta med köpet eller ansöka om krediter. Vilket betalningssätt som väljs hålls helt privat från personalen i butiken och ett genomsnittligt köp tar ofta mindre än en minut.

Så här betalar kunden i butik med Klarna In Store 

Att betala med Klarna In Store är lika enkelt som att betala på nätet. Kunden behöver ingen app och ingen registrering och det funkar med de flesta smartphones.

Den enkla köpupplevelsen ser ut såhär: 

Kom igång med Klarna in-store >>

Som medlem i Svensk Handel får du Klarna in-store för:

  • Startavgift: 0 kronor (Ordinarie avgift 3995 kronor). 
  • Månadsavgift: 0 kronor (Ordinarie avgift 599 kronor/månad).
  • Transaktionskostnad per köp: 1,75% av köpesumman (Ordinarie avgift 2,95% av köpesumman).
  • Om du som medlem dessutom har e-handel med befintlig lösning från Klarna, så får du tillgodoräkna den tillkomna omsättningen i din fysiska butik för att på detta sätt få upp den totala omsättningen hos Klarna. Detta kan leda till bättre/lägre avgift även på nätköpen.

Klarna checkout

Har Du inte redan Klarna i din webbutik? Det löser vi enkelt. Klarna ger dina kunder en komplett checkout som erbjuder alla populära betalningssätt på marknaden. Med bara en integration kan dina kunder betala direkt, senare eller dela upp. Ge dina kunder den smidigaste kundupplevelsen med Klarna checkout.

Genom att lämna intresseanmälan här, så kommer Klarna kontakta er gällande Klarna checkout.