OKQ8 företagskort

Varje dag är en resa mot att hålla affärerna igång. Som medlem i Svensk Handel får du 45 öre rabatt* på bensin och 79 öre rabatt* på diesel. Du har även rabatt på trafikprodukter, hyrbilar och biltvätt på OKQ8. (*Rabatt inklusive moms.)

OKQ8 Företagskort fungerar på OKQ8, Volvo/Tanka och Eon. Detta gör att du kan använda kortet på nästan var tredje station i Sverige.

För att nyttja erbjudandet behöver du först ansöka om ett företagskort hos OKQ8.

Är du inte kund hos OKQ8? Klicka här och ansök online.

Har du redan företagskort hos OKQ8?

För att kunna ta del av alla förmånliga rabatter behöver du knyta ditt företagskort till Svensk Handels avtal. Det gör du genom att mejla ditt medlemsnummer till foretagskort@okq8.se.

Så här beräknas rabatten

OKQ8 tillämpar företagspris. Aktuellt företagspris finner du på OKQ8:s hemsida, alternativt hos personalen på stationen. Observera att det pris som skyltas på stationen är avsett för privatperson. Vi har garanterar lägsta pris. Om företagspris minus avtalsrabatt vid något tillfälle är högre än pumppriset, så tar du automatiskt del av det som är mest kostnadseffektivt för dig.

Oberoende var du tankar på bemannad eller obemannad station, från norr till söder, får du samma pris.

OKQ8 arbetar för en mer hållbar bilism och erbjuder Diesel Bio+ som standardprodukt på sina stationer. En diesel som består av upp till 40 procent förnybart drivmedel. När du tankar hos oss är du därför med och reducerar CO2-utsläppen.

Med OKQ8 Företagskort gör du resan lönsammare och enklare, varje dag.