SH Pension – tjänstepension för dig och ditt företag

Med 75 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att skapa långsiktig ekonomisk trygghet för dig som driver företag inom handeln - både under arbetslivet och som pensionär.

Trygghet under arbetslivet och som pensionär

Med 75 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att skapa långsiktig ekonomisk trygghet för dig som driver företag inom handeln - både under arbetslivet och som pensionär. Vi har ett utvalt erbjudande med både tjänstepension och försäkringar anpassat för dig som driver din egen verksamhet.

Det enkla är det trygga

Oavsett om du är nystartad eller haft din verksamhet i många år hjälper vi dig att komma i gång och tar fram en lösning som passar dig. Kanske har du fullt upp med allt vad det innebär att vara företagare, eller så vill du själv vara aktiv och påverka dina placeringar – tillsammans tar vi fram en plan som passar dig. Vårt traditionella sparande med garanti har historisk god avkastning, dessutom går överskottet i vår verksamhet tillbaka till dig som sparar.  

Hos oss är du alltid en prioriterad kund

Du får direkt tillgång till vårt erfarna kundteam med specialistkompetens inom pension, rådgivning, försäkring och administration. Det gör att du alltid får ett personligt bemötande och rätt hjälp direkt. Du väljer själv om du vill ringa eller ha kontakt med oss digitalt.

Vill du starta ett pensionssparande för dig eller dina anställda?

Kontakta oss så hjälper vårt kundteam dig att komma i gång.

 

Har du redan ett sparande hos
SH Pension?

Du kan när som helst kan logga in på vår hemsida och se en översikt av dina försäkringar och utvecklingen av ditt sparande.

Har du frågor, funderingar eller ett direkt ärende, hör av dig till vårt kundteam via kontakt@shpension.se eller 010 – 47 18 770.

Här har vi samlat alla våra vanligaste frågor och svar om pension och försäkring.