Trådrullar: För att illustrera utbildningar inom mode

Utbildningar för dig som jobbar med mode

Passa på att vässa dina kunskaper till rabatterade priser.

Specialpris på webbutbildning från Sustainable Fashion Academy

Medlemmar i Svensk Handel får delta i Sustainable Fashion Academy’s online-utbildning Sustainability Fundamentals till reducerat pris. Läs mer här.

Många av Svensk Handels medlemsföretag, både svenska och internationella företag, har använt SFAs utbildningar. 90 procent av deltagarna säger att de är ”mycket nöjda” med utbildningen – här är några av dem.

Kursen är uppdelad på tre delar som tillsammans ger en mycket god inblick i hela hållbarhetsområdet för mode och textil. Deltagarna får kunskap och redskap för att ta sig an frågorna och kunna guida företaget affärsstrategiskt mot mer hållbarhet.

Mer information om SFA och kurserna finns på SFA:s hemsida.

Specialpris på kurser hos Sveriges Textilhandlare

Tack vare ett samarbete mellan Sveriges Textilhandlare (föredetta Modebutikerna) och Svensk Handel Stil kan Svensk Handels medlemmar i modebranschen nu erbjudas en rad fina butiksutbildningar till ett mycket bra pris. 

En hel dags intensiv och rolig säljträning med säljcoachen Susanne Einhorn kostar till exempel bara 3 500 kronor med vår rabatt. Kurserna har fasta datum under höst- och vårterminen och hela programmet finns på Sveriges Textilhandlares hemsida sverigestextilhandlare.se

Kurser och event

Som medlem i Svensk Handel kan du dessutom delta i våra arbetsrättsliga kurser, vi har även regelbundet aktuella event som berör dig som är verksam i handeln. 

Kategori: Medlemskap