Hoppa till innehåll

Som medlem i Svensk Handel kan ni söka till Omniarch Growth Program, ett tillväxtprogram för svenska bolag med e-handel där antaget bolag kommer att erhålla expertstöd kring e-handelsoptimering och digital marknadsföring till ett värde om en miljon kronor.

omniarch-orange.png

Omniarch Growth Program (OGP) är ett helt nytt initiativ där vi tar oss an ett bolag för att under hösten 2023 inleda programmet med vår beprövade Digital Assessment och skapa en roadmap för de projekt som vi ser har störst potential att bidra positivt till målsättningen att skala upp, optimera och affärsutveckla ett bolag och dess digitala affär.

Omniarch Growth Program är en satsning som vi på Omniarch gör under 2023 tillsammans med specialisterna inom digital marknadsföring på byrån Beet. Tillsammans med det bolag som blir antaget är det vår målsättning att skapa ett vasst case där vi under programmets gång berättar om vårt arbete, utmaningar, lösningar och vilka resultat som genererats.

Vi har de breda och djupa kundinsikterna, erfarenheterna, know-how och ramverken samt ett track-record om att gång på gång leverera resultat värda att ställas högst upp på prispallen. Omniarch Growth Program är vårt pay it forward - vi vill ge tillbaka till branschen av de insikter och den kunskap som kommit till oss.
Pelle Petterson
co-founder av och vd på Omniarch AB

Omniarch Growth Program (OGP) vänder sig till bolag som varit verksamma några år och som känner att de vill mer och är redo att ta nästa kliv för att skala upp e-handeln.

Förutsättningar för deltagande:

  • Bolag registrerat i Sverige.

  • Omsättning 2022 var minst 10 miljoner kr.

  • Ni accepterar villkoren för motprestation i att tillsammans med Omniarch och systerbolag kommunicera publikt om t.ex. KPI:er, förändringar och resultat som programmet genererat.

  • Ansökan ska ha kommit in via formuläret på omniarch.se/growth-program 2-31 maj, 2023

Omniarch Growth Program är en unik möjlighet för bolag med ambitioner att skala upp sin affär och göra det tillsammans med ett gäng konsulter som vet vad de pratar om. På riktigt.

Frågor?

Ring eller mejla till Jojje Borssén, projektledare för Omniarch Growth Program: jojje@omniarch.se 070-740 86 79

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.