Nets erbjuder kostnadsfri betalning till 30 juni

I dessa tider behöver alla vara med och bidra för att skapa förutsättningar för företag att fortsätta finnas. Ett sätt för fysiska butiker kan vara att snabbt komma igång med e-handel. Nets bidrag är att hjälpa till genom att bjuda på alla kostnader för betalningen genom vår betalningslösning Easy fram till 30 juni 2020.

Corona har lett till att många inom handeln har det tufft. Många kämpar med att behålla sina anställda eller hålla företaget flytande. Nets jobbar med en central del i handeln – betalningen. Ett sätt för dig som har fysiska butik att nå ut till dina kunder både nu och i en framtid kan vara att snabbt komma igång med e-handel. Nets hjälper till genom att bjuda på alla kostnader för betalningen genom deras allra mest uppdaterade checkout Easy fram till 30 juni 2020.

Erbjudande: 

  • Nets checkout Easy – alla betalsätt ingår. Kort inklusive kortinlösen, Swish, faktura och delbetalning. Säljer du till Norge ingår Vipps och för Danmark Mobilepay. 
  • Du betalar ingenting fram till 30/6: transaktionsavgift, månadsavgift och inlösen är helt kostnadsfritt. 
  • Allt på samma ställe: följ din försäljning i realtid och få en samlad utbetalning för alla betalsätt. Snabb utbetalning med 5 bankdagar som standard. 

Erbjudandet gäller dig som ny kund för Nets checkout Easy och tecknar avtal senast 31 maj. Ta del av erbjudandet genom att skapa ett konto för Easy. När du har aktiverat kontot ser du vilka priser som gäller efter 30 juni och kan ansöka helt digitalt. 

Läs mer på Nets och ansök här

Publicerad: 2020.04.06 Senast uppdaterad: 2020.04.06 Kategori: Medlem

Skriv en kommentar