Den 6 oktober går två stora event av stapeln i Svensk Handels regi på Stockholm Waterfront Congress Centre - Nordic Retail Summit och Retail Awards.
 

Nordic Retail Summit

Nordic Retail Summit är mötesplatsen där vi trendspanar och diskuterar utifrån fyra megatrender som formar morgondagens handel. Varje trend inleds med ett huvudanförande som följs upp av paneldiskussioner. Bland huvudtalarna finns bland andra Emma Chiu, Global Director på Wunderman Thompson Intelligence, som kommer att tala om ”The Metaverse – consumer trends and the retail industry in a digitised society”. Även den tidigare finansministern, Anders Borg, deltar som huvudtalare på temat ”Geopolitiska utmaningar och dess konsekvenser för handeln”. En dag du inte vill missa!

Retail Awards

På kvällen hyllar vi för femtonde året i rad handelns stjärnor inom nio olika kategorier, varav en – Årets köpupplevelse – kommer att röstas fram. Missa inte möjligheten att nominera personer, företag och satsningar som gjorts inom branschen och som du tycker förtjänar att hyllas alldeles extra denna galakväll. Nomineringen är öppen fram till och med den 3 juni. Läs mer om kategorierna här.

Program

Fyra megatrender som formar morgondagens handel

  • Geopolitiska utmaningar på den internationella arenan – konsekvenser för handeln  
  • Den perfekta staden – handeln i vår urbana framtid  
  • Den cirkulära ekonomin – nya affärsmodeller och innovation i handeln  
  • The Metaverse – konsumenttrender och möjligheter för handeln
6 oktober

Retail Awards 2022

Missa inte chansen att vara med och hylla handelns stjärnor på Retail Awards. Vi utlovar en festlig helkväll där du har chansen att nätverka och fortsätta dialogen tillsammans med branschkollegor.

Kontakt

Kontakt

Har du allmänna frågor gällande eventet?
Kontakta vår projektledare Johanna Strid, 010-47 18 638, johanna.strid@svenskhandel.se.

Vill du vara med och sponsra detta event?
Kontakta vår säljchef Sara Svärd, 010-47 18 533, sara.svard@svenskhandel.se.