Purpose Driven Commerce med Afdhel Aziz

Exklusiv live onlinekurs i Purpose Driven Commerce – vägen ur ett svårt läge

Vi har glädjen att via Svensk Digital Handel erbjuda dig att delta i en kurs om värderingsstyrd handel. Afdhel Aziz, purpose-guru och författare till boken Good is the new cool, hjälper dig att hitta just ditt varumärkes purpose under tre eftermiddagar i höst. Online direkt från Los Angeles.

Coronakrisen ritar om detaljhandelskartan i realtid, men kompassriktningen framåt visar att D-Congress huvudtema 2020 – Purpose Driven Commerce – kommer att öka än mer i betydelse.

Kurs i värderingsstyrd handel med Afdhel Aziz

Nu erbjuder vi en kurs med purpose-gurun Afdhel Aziz, direktsänd från L.A. En unik skräddarsydd onlinekurs i tre delar där ni tillsammans jobbar igenom och hittar ditt företags purpose. Du får reda på hur du kan hjälpa dina anställda hitta sitt purpose, ditt eget och vägen framåt för att skapa samklang mellan dessa.

Syftesdriven och hållbar tillväxt kommer vara en mycket viktig pusselbit när handeln tar sig vidare ur det utmanande nuläget. Att veta hur man ska leda med purpose och hur man lanserar det i hela verksamheten är en stor konkurrensfördel.

Kursupplägg 

Innehållet är skräddarsytt och baseras på en metodik med fallstudier och praktiska övningar. Kursen är uppdelad i tre delar på cirka 2 timmar per tillfälle och genomförs live via ett virtuellt webbinarium. Kursen sker på engelska.

Kursen genomförs följande datum och tider:

  • 15/10 kl 15.00 – 17.00
  • 22/10 kl 15.00 – 17.00
  • 27/10 kl 15.00 – 17.00

Pris och anmälan

Pris för dig som är medlem i Svensk Handel: 3 500 SEK

Pris övriga: 6 950 SEK

Läs mer om kursen och registrera dig på Svensk Digital Handel >

Tid

15 okt 2020 15:00 - 17:00

Plats

Onlinekurs