Frukostseminarium: Rusta Tysklandssatsar – butiksdöden till trots!

Tysk-Svenska Handelskammaren bjuder in till ett kostnadsfritt frukostseminarium den 7 februari; Rusta Tysklandssatsar – företagets erfarenheter och lärdomar kring export och expansion på den tyska marknaden.

Många detaljhandelsföretag ändrar sin strategi och reducerar antalet fysiska butiker med anledning av den ständigt ökande e-handeln. Men svenska Rusta går mot strömmen och expanderar kraftigt i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.
De senaste åren har Rusta sammanlagt öppnat i snitt ett nytt varuhus i månaden och är en ledande aktör i Norden inom lågprissegmentet av hem- och fritidsprodukter. Under verksamhetsåret 2018/2019 omsatte bolaget 6,9 miljarder kronor.
Välkomna till en inspirerande frukost där Andreas Bertilsköld, projektledare för Tysklandsetableringen på Rusta, berättar om företagets erfarenheter och lärdomar kring export och expansion på den tyska marknaden!

Seminariet riktar sig i första hand till svenska företag som planerar att etablera sig eller vill börja sälja sina produkter och tjänster på den tyska marknaden.

Tysk-Svenska Handelskammaren bjuder på frukost och ger möjlighet att prata med andra med Tysklandsplaner. Är ditt företag medlem i Tysk-Svenska Handelskammaren eller Svensk Handel är seminariet kostnadsfritt, icke-medlemmar samt no-show debiteras med 500 kronor + moms. Antalet deltagare är begränsat.

Är du inte redan medlem i Tysk-Svenska Handelskammaren? Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara en del av vårt nätverk och ansöka om medlemskap: https://www.handelskammer.se/medlem-natverk

Välkommen på denna frukost som ett första steg in på den tyska marknaden!

Anmäl dig här >>

Vid frågor kontakta Jolanda Girzl på telefon 010-47 18 577 eller via
e-post jolanda.girzl@svenskhandel.se.

Tid

7 feb 2020 08:30 - 10:15

Plats

Valhallavägen 185, Stockholm

Jolanda Girzl