Talare Pre D-congress

Pre D-Congress: En gemensam agenda för tillväxt och hållbar innovation

Digitalt först, tillit och hållbar innovation är några av ämnena på det digitala eventet Pre D-Congress. Talare i toppklass utlovas och anställda på Svensk Handels medlemsföretag deltar kostnadsfritt.

Coronapandemin har ritat om den svenska detaljhandelskartan. Vinnarna är de som ligger i framkant inom digital handel och som samtidigt är värderingsdrivna - de som sätter digitalt först och som har ett tydligt syfte med sin verksamhet som bidrar till ett mer ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart samhälle.

Under en förmiddag får ni ta del av en digital livesändning och lyssna på flera digitaliserings- och hållbarhetsprofiler. 

Anställda på Svensk Handels medlemsföretag deltar kostnadsfritt på Pre D-Congress

Några av talarna på Pre D-congress

Rachel Botsman, Trust Fellow vid Oxford University’s Saïd Business School och en av världens 20 främsta Keynote Speakers enligt Monocle. 
Freddy Sobin, vd för Kicks och styrelseordförande i Svensk Digital Handel
Jennie Rosén, vd för Swedish Fashion Council
Anna BergstedtMarketing & Communication Director, Head of E-Com/Click & Collect på Apoteksgruppen.

Vi vågar utlova insikter, kunskap och samtal om hur vi tillsammans inom handeln skapar en agenda för tillväxt och hållbar innovation. Allt i ett lättsamt format á la nyhetsmorgon.

Agenda

 • Digitalt först – en gemensam agenda för tillväxt och hållbar innovation
  Pandemin har drabbat stora delar av samhället, men hur svårt drabbad är handeln? Hur kan vi befästa och utveckla en hållbar och innovativ handel i världsklass, tuffa tider till trots?

 • Hållbar innovation är framtidens affär
  Swedish Fashion Council lyfter fram nya affärsmodeller och diskuterar digitala kläder, gaming och mångfald kopplat till innovation tillsammans med entreprenörer från den svenska modebranschen.

 • Samarbeten som formar framtidens hållbara och innovativa handel 
  Fyra av de främsta leverantörerna till handeln i Sverige – Adyen, Klarna, Knowit och PostNord presenterar hur de tillsammans med sina kunder skapat lösningar som tar den digitala handeln i Sverige till nya nivåer

 • Tillit – nyckeln till tillväxt i en värld av ovisshet
  På vilket sätt har ny teknik, coronapandemin och den kraftigt ökade  ​e-handeln skapat nya förutsättningar för vad som krävs för att konsumenter ska känna tillit till ett företag och dess produkter?

Läs mer om Pre D-Congress, ta del av samtliga talare och registrera dig på Svensk Digital Handels hemsida >> 

Varmt välkommen till en av vårens höjdpunkter när det kommer till tillväxt och hållbar innovation inom handeln!

Tid

11 mar 2021 09:00 - 12:00

Plats

Digitalt