Retail experience live

Detta är mötesplatsen som samlar framtidens retail, vi erbjuder den självklara arenan för leverantörer inom branschen att hitta nya kunder och skapa fler lönsamma samarbeten. Vi samlar handlare och leverantörer tillsammans med experter och influencers. Ambitionen är att skapa möjligheter att uppleva och dela visioner, kunskap, lösningar och produkter som leder retailers in i framtiden. 

Retail Experience Live är ett helt nytt mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta. Här samlar vi hela retailbranschen och genom nya, unika lösningar skapar vi möjligheter för hela värdekedjan att delta. Mötesplatsen formas genom sina deltagare och gränsen mellan besökare och utställare suddas ut för att se alla som bidragande aktörer. Retail Experience Live är en plats för nätverk och affärer - innovationer och framtidsvisioner.

FRÄMJAR NÄTVERKANDE OCH AFFÄRER
Förändringar i teknik och konsumentbeteende har skapat nya förutsättningar för dagens detaljhandel. Utmaningarna för butiker, online som offline, blir både fler och större och det talas idag om shoppingens revolution. Butikskedjor startar e-handel och e-handlare öppnar fysiska butiker, varför? För det är konsumenten som bestämmer. En tid av ökad valbarhet för konsumenten betyder en tid av utmaningar för retailers.

NYA SÄTT ATT TÄNKA
Retail Experience Live är en ny sorts mötesplats som bättre speglar framtidens behov. Här samlas handlare och leverantörer tillsammans med experter och influencers. Retail Experience Live bjuder på en upplevelse med nyskapande mingelytor, aktivitetsområden och nya otraditionella monterformat. Är du en del av retail branschen anteckna den 15 – 16 maj redan nu i kalandern, detta vill du inte missa!

MITTPUNKTEN AV RETAIL
Kompetensutvecklas genom mässans gedigna seminarieprogram som täcker allt ifrån ax till limpa inom retail. Hur utvecklar jag mitt företag med hjälp av AI? Hur tar vi oss ytterligare ett steg med hjälp av blockchain och hur når ni ut till era kunder på mest effektiva sätt? Det bjuds på inspiration, innovation och lösningar som garanterat driver ert företag framåt.

Läs mer och anmäl dig här för fri entré>>

Tid

15 maj - 16 maj 2019

Plats

Kistamässan, Stockholm

Kategori: E-handel och digitalisering