Shoppingturismen i Sverige – turisternas betydelse för handeln

Turister finns numera i många av våra städer och orter året om och handelns del av den växande besöksnäringen ökar. Välkommen till ett lunchseminarium där du får höra mer om turismens utveckling och hur pass betydelsefull denna målgrupp är för den svenska detaljhandeln.

Årets Shoppingturismrapport innehåller exklusivt material från betalningsleverantören Nets som tagit fram kortdata på utländska köp i Sverige.

Rapporten presenteras i Stockholm hos Clas Ohlson LabStore där Fredrik Uhrbom, Sverigechef Clas Ohlson hälsar välkommen.

Svensk Handels Shoppingturismrapport är tänkt att användas som kunskapskälla och uppslagsverk. Men också för att ge inspiration till branschen att i samverkan med andra aktörer i besöksnäringen utveckla nya reseanledningar till din destination.

Välkommen att lyssna till:

  • Mats Hedenström, näringspolitisk chef, Svensk Handel
  • Elisabet Elmsäter Vegsö, näringspolitisk expert stads- och platsutveckling/besöksnäring, Svensk Handel
  • Patrick Höijer, Sverigechef, Nets

Tid: Måndag 14 oktober
kl. 12:00-13:00 (en lättare lunch serveras från 11:30, seminariet börjar 12:00) 

Anmälan:
O.S.A 10 oktober. Observera att antalet platser är begränsat. Seminariet är kostnadsfritt, men anmälan är bindande och ej avbokad plats debiteras med 450 kronor (exklusive moms). Om du inte kan närvara kommer seminariet att läggas ut på vår hemsida www.svenskhandel.se efter dragningen

Anmäl dig här>>

Tid

14 okt 2019 12:00 - 13:00

Plats

Clas Ohlson LabStore, Sveavägen 52, Stockholm