Behöver du mer hjälp med GDPR-arbetet?

Efterlevnaden av dataskyddsförordningen är en viktig fråga för många av våra medlemmar. Vi vill göra er uppmärksamma på att Svensk Handel Juridik har arbetat med att ta fram standardiserade mallar som kan hjälpa er i ert arbete med att efterleva den nya lagen. 

Som medlem i Svensk Handel kan du beställa mallarna till förmånligare priser än andra företag. Kontakta info@svenskhandeljuridik.se så berättar vi mer.

Vilka mallar finns?

  • en checklista som kan användas som hjälp vid kartläggningen av er personuppgiftsbehandling
  • en grund till integritetspolicy som syftar till att säkerställa att korrekt information lämnas. Hittills har vi tagit fram mallar som riktar sig mot (a) konsumenter, (b) anställda och (c) kandidater
  • en mall till personuppgiftsbiträdesavtal.

Priser 

Kontakta Svensk Handel Juridik för att veta vilka priser som gäller för dig som medlem.

Vi finns här för dig!

Kom ihåg att som medlem i Svensk Handel får du ett rabatterat arvode på juridiska tjänster när du anlitar Svensk Handel Juridik. Du har också rätt till 15 minuters gratis rådgivning per ärende. Du når Svensk Handel Juridik på 010-47 18 710 eller via mejl info@svenskhandeljuridik.se.

Linda Leffler-Olsson
Publicerad: 2018.09.20 Senast uppdaterad: 2018.09.20 1

Skriv en kommentar

Kommentarer (1)

Kommentar skapad 2019-04-28 14:51
28 apr 2019 kl 14:51

Hej Linda

Vi vill inte har en mall för checklista vi behöver kontakt med någon som kan hjälpa oss skriva och bygga rutinerna för lagring och hantering av personuppgifter. Var vänder vi oss då? Vem tillhandahåller den tjänsten? Finns det hos er eller kan du hänvisa till externt bolag?
Stort tack på förhand!
Med Vänliga hälsningar
Charlotta Selander