Handelns frågor debatteras i Almedalen

Snart är det återigen dags för Svensk Handel att öppna dörrarna till Handelns hus i Almedalen. Under veckan kommer det att hållas seminarium om viktiga frågor inom handeln. Flertal seminarier kommer att livesändas och finnas tillgängliga på webben.

Almedalen i Visby lockar årligen en stor mängd politiker och beslutsfattare och Svensk Handel kommer att vara på plats för att sätta handelns frågor på den politiska agendan, öka förståelsen för handelns villkor och påverka beslutsfattare i enskilda sakfrågor.

I Handelns hus arrangeras i år ett femtontal seminarier på ämnena säkerhet i handeln, hållbar stadsutveckling, onlinemarknadsföring och mycket mer. I år kommer även flera seminarier att livesändas och kunna ses i efterhand på webben.

Även i år kommer Svensk Handel att erbjuda Almedalsbesökaren att låna kläder i Almedalsgarderoben. Ett initiativ för att lyfta hållbarhetsfrågan och diskutera cirkulär ekonomi.

#Almedalsgarderoben var 2016 finalister i ”Hetast i Almedalen” och fick 2017 hedersomnämnandet ”Årets digitala kommunikatör i Almedalen".

Publicerad: 2019.06.07 Senast uppdaterad: 2019.06.07

Skriv en kommentar