Ny Stilguide visar väg till nästa års sommarmode

Den nya Stilguiden ger dig koll på de största trenderna inför nästa års vår- och sommarsäsong. Som medlem kan du logga in och ladda ner guiden kostnadsfritt.

I den nya Stilguiden får du de största trenderna inför vår och sommaren år 2020, serverade av Swedish Fashion Councils experter och exklusivt för dig som är medlem i Svensk Handel.

Vi hoppas att guiden kan ge dig nya tankar, inspiration, lite grubbel eller provokation, kanske ett skratt eller en bekräftelse på att de tankar du redan har är relevanta. Använd Stilguiden som verktygslåda, inspirationsmaterial eller affärsredskap. Vad kommer dina kunder att vilja se i butiken nästa vår och sommar?

I den här utgåvan hittar du också en intervju med Charlotte Nordén, vd för Cellbes - ett anrikt postorderföretag som står starkare än någonsin med e-handel och nya grepp som både stärker företagets image och kundkrets.

Beställ STIL-guiden

Medlemmar i Svensk Handel kan logga in och hämta rapporten kostnadsfritt. För övriga kostar Stil-guiden 495 kronor plus 6 procent moms. Om du som medlem önskar att få ett tryckt exemplar skickat till dig kan du höra av dig till info@svenskhandel.se.

Publicerad: 2019.08.15 Senast uppdaterad: 2019.08.15

Skriv en kommentar