Nu har den nya medlemsdekalen 2020 kommit

Varje år får alla medlemmar på Svensk Handel en medlemsdekal. Den visar att du är en del av Sveriges största organisation inom handeln. Sätt gärna upp den så att den syns.

Ett medlemskap i Svensk Handel är mer än ett medlemskap, det är en tillhörighet där du har en hel organisation av kunskap, expertis och erfarenhet i ryggen. Det är ett nätverk av likar som delar din verklighet. Som via Svensk Handel träffas med regelbundenhet, via kurser, event och nätverksträffar där du får ta del av föreläsningar och träffa andra som du, som har betydelse för dina möjligheter att vara framgångsrik i din vardag.

Ett medlemskap i Svensk Handel gör dig starkare

Ett medlemskap i Svensk Handel gör dig starkare. Du är trygg när det gäller personalfrågor, avtal och villkor – och du får rabatter och förmåner som är tänkta att stärka din konkurrenskraft och dina förutsättningar.

En medlemsdekal från Svensk Handel visar att du bryr dig – om din personal och dina affärer – och att du tar ställning för frågor som vi driver, för dig och alla andra av våra medlemmar. Det är en symbol som bygger förtroende hos dem som du i din tur vänder dig till, dina kunder.

Sätt upp din nya dekal så snart den kommer. 

Logga in för att hämta din digitala medlemsdekal >

Inte medlem ännu? Läs om vad det innebär att vara medlem i Svensk Handel här >

Johanna Strid
Publicerad: 2020.01.23 Senast uppdaterad: 2020.01.23 Kategori: Medlem

Skriv en kommentar