Nominera dina kandidater till Retail Awards!

På årets Retail Awards lyfter vi detaljhandelns stjärnor. Nio framgångsrika företag, personer och satsningar ska koras på handelns stora gala den 20 oktober.

På Sveriges största handelsgala - Retail Awards - har vi sedan 2008 korat handelns stjärnor. Tävlingen arrangeras av Svensk Handel och branschtidningen Market. Syftet är att lyfta fram, belöna och hylla framgångsrika företag, personer och satsningar i svensk detaljhandel.

Handelns utmaningar har det senaste året varit större än någonsin och förmågan att snabbt ställa om för att kunna möta kundernas förändrade behov har varit avgörande för att nå framgång

Handelns utmaningar har det senaste året varit större än någonsin och förmågan att snabbt ställa om för att kunna möta kundernas förändrade behov har varit avgörande för att nå framgång, säger Svensk Handels vd Karin Johansson. Att i dessa tider lyfta några av de förebilder och inspiratörer som den svenska detaljhandeln kan stoltsera med, känns därför extra viktigt.

I årets upplaga koras vinnare i nio kategorier av branschkunniga jurygrupper. I varje kategori utses tre finalister och vinnarna tillkännages på detaljhandelns nya stora mötesplats Retail Arena den 20 oktober.

Kategorierna i årets Retail Awards är:

  • Årets retailledare
  • Årets butikssäljare
  • Årets butikskedja
  • Årets butik
  • Årets hållbarhetssatsning
  • Årets omniupplevelse
  • Årets e-handel
  • Årets logistiksatsning
  • Årets arbetsgivare

Läs mer om kategorierna här och nominera dina kandidater redan i dag!

 

Svensk Handels pressjour
Publicerad: 2021.05.06 Senast uppdaterad: 2021.05.06 2

Skriv en kommentar

Kommentarer (2)

Kommentar skapad 2021-06-21 11:44
21 jun 2021 kl 11:44

Jag nominerar Spel & Sånt upplevelsebutiken i Norrtälje, den sista tv-spelsbutiken i Sverige som trots mördande konkurrens från digitala drakar lyckas överleva och växa år efter år.
Kombinerar en stor central butik med webshop, som vunnit många priser nu senast den stora vinnaren på prisjakt 2020 med 4 vinster, fler än något företag någonsin vunnit där. Men lita inte bara på mig, så här tycker våra kunder:
prisjakt 9,97/10
Tradera 5/5
FB 4,8/5
Google 4,7/5

Bilder från butiken:
https://www.spelochsant.se/pages/view/id/4007

Kommentar skapad 2021-06-20 19:12
20 jun 2021 kl 19:12

Jag nominerar Flying Tiger till årets arbetsgivare för deras enorma driv och engagemang! Vilken annan arbetsgivare låter sina anställda ha ”freaky fridays” då man får klä ut sig, bjuda kunderna på godis och ett gott skratt? Hela kedjan sprider sån glädje och det är ett privilegium att få arbeta på Flying Tiger!