Anders Borg, talare under Nordic Retail Summit

Anders Borg talar under Nordic Retail Summit den 6 oktober

Den 6 oktober är det dags för årets upplaga av Nordic Retail Summit på Stockholm Waterfront Congress Centre. Vi är nu väldigt glada att kunna presentera Anders Borg som en av dagens huvudtalare.

Anders Borg arbetade som Sveriges finansminister mellan 2006 och 2014 och har sedan dess haft en rad tunga uppdrag inom näringslivet och för regeringar i andra länder. Som företagsrådgivare och investerare håller han sig ständigt aktuell inom finansmarknaden på den internationella arenan.

Missa inte hans trendspaning utifrån en av fyra megatrender som formar morgondagens handel – ”Geopolitiska utmaningar på den internationella arenan – konsekvenser för handeln”. Här kommer han bland annat prata om hur ekonomin omvandlas av digitalisering och globalisering och hur handeln i Europa kan möta dessa utmaningar och möjligheter. Anförandet följs sedan upp av en spännande paneldiskussion.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om övriga talare. Biljettförsäljning till Nordic Retail Summit samt kvällens gala Retail Awards, där vi hyllar handelns stjärnor, har öppnat och du köper biljetter här.

Nordic Retail Summit

Publicerad: 2022.06.01 Senast uppdaterad: 2022.06.01 Kategori: Nordic Retail Summit och Retail Awards