Emma Chiu, talare under Nordic Retail Summit

Emma Chiu gästar Nordic Retail Summit

Nordic Retail Summit går i år av stapeln den 6 oktober på Stockholm Waterfront Conference center. Vi kan nu stolt presentera Emma Chiu som en av våra internationella talare under dagen.

Emma Chiu är global director på pr-byrån Wunderman Thompson Intelligence som varje år släpper framtidsrapporten Future 100. Hon talar regelbundet på internationella konferenser så som SXSW, Adobe Max och Pause Fest och hennes trendspaningar har publicerats i media världen över, exempelvis  The Telegraph, New York Magazine och Vogue.

På Nordic Retail Summit får du möjlighet att ta del av hennes insikter kring en av de fyra megatrender som formar morgondagens handel - ”The metaverse - konsumenttrender och handeln i ett digitaliserat samhälle”

En ny digital era ligger för dörren när metaverse byter skepnad från ett sci-fi-koncept till en verklighet. Individers livsstil och företag kommer att bli klimatvänliga och att bara vara hållbar kommer inte längre räcka till, säger Emma Chiu.

Missa inte heller de två efterföljande paneldiskussionerna kring temat som anordnas efteråt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om övriga talare. Programmet uppdateras kontinuerligt. Biljettförsäljning till Nordic Retail Summit samt kvällens gala Retail Awards, där vi hyllar handelns stjärnor, har öppnat och du köper biljetter här. Vi ses den 6 oktober!

Nordic Retail Summit

Publicerad: 2022.06.03 Senast uppdaterad: 2022.06.03 Kategori: Nordic Retail Summit och Retail Awards