Henriette Vamberg, talare under Nordic Retail Summit

Henriette Vamberg till Nordic Retail Summit 2022

Nordic Retail Summit genomförs i år den 6 oktober på Stockholm Waterfront Conference center. Vi är nu stolta över att kunna presentera Henriette Vamberg som en av våra internationella talare under dagen.

Henriette Vamberg är partner och Managing Director och leder arbetet för stadsomvandlingar på stadsforsknings- och designkonsultföretaget Gehl i Köpenhamn. Sedan hon år 2000 kom till Gehl har Henriette arbetat med ett stort antal offentliga och privata kunder och lett många av de större projekt som utvecklats på Gehl. Detta arbete har fört henne till olika destinationer i Europa, USA, Ryssland, Indien, Australien och Nya Zeeland. Henriette är examinerad från Jan Gehls Urban Design Department, och Jan Gehls metodik och kunskap är djupt inbäddad i hennes tillvägagångssätt, som ständigt utvecklas genom de olika projekt som genomförs av Gehl.

Under Nordic Retail Summit kommer vi att lyfta fyra megatrender som formar morgondagens handel. Missa inte Henriettes trendspaning utifrån en av de fyra – ''Den perfekta staden - handeln i vår urbana framtid''.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om övriga talare. Programmet uppdateras kontinuerligt. Biljettförsäljning till Nordic Retail Summit samt kvällens gala Retail Awards, där vi hyllar handelns stjärnor, har öppnat och du köper biljetter här. Vi ses den 6 oktober!

Nordic Retail Summit

Publicerad: 2022.06.14 Senast uppdaterad: 2022.06.14 Kategori: Nordic Retail Summit och Retail Awards