Vem vinner Årets köpupplevelse?

Omröstningen avslutad.

Under Svensk Handels årliga event Retail Awards den 6 oktober ska stjärnorna inom handeln koras. I åtta av nio kategorier är det juryn som bestämmer vem som vinner, men i kategorin Årets köpupplevelse har vi haft en omröstning.

Vi har fått in mängder med nomineringar, och valt ut finalister i nio kategorier. Våra meriterade jurymedlemmar har jobbat hårt för att enas om vinnarna, som högtidligt och festligt kommer att presenteras under galakvällen.

I åtta av nio kategorier är det juryn som bestämmer vem som vinner, men i kategorin Årets köpupplevelse får du vara med och påverka. Juryn har tagit fram tre värdiga finalister. Här är de:

  • Kjell & Co har gått till final för sin fenomenala och personliga kundservice i butik och online.
  • Nudie Jeans har gått till final för sin hållbarhetsfilosofi och individuella service.
  • Urban Deli har gått till final för sin unika hybrid av restaurang, shopping och e-handel i fantastiska lokaler.
Finalist

Kjell & Company

Motivering: Kjell & Co har med en utvecklad och väl fungerande strategi lagt en grund för att kunna ge fenomenal personlig service och rådgivning i stor skala i både fysiska och digitala kanaler. Deras satsning på live shopping är omåttligt populärt där de också är pionjärer med att använda den egna personalen i one-on-one shopping.

Finalist

Nudie Jeans

Motivering: Nudie Jeans hållbarhetsfilosofi fanns redan innan den första kollektionen designades. I kombination med deras fokus på personlig kundkontakt skapas en personlig och nära kundupplevelse. I butik möts man av symaskinen, centralt placerad och en naturlig  samtalsplats, då kunderna får gratis reparation av sina jeans livet ut.

Finalist

Urban Deli

Motivering: Urban Deli har skapat en unik hybrid av restaurang, shopping och e-handel i fantastiska lokaler. Ett community för livsnjutare med de bästa råvarorna och produkter av högsta kvalitet. Tillsammans skapar de olika delarna en köpupplevelse utöver det vanliga.

Publicerad: 2022.09.14 Senast uppdaterad: 2022.09.14 Kategorier: Nordic Retail Summit och Retail Awards, Retail Awards 2022