Tuffa ekonomiska tider – Svensk Handel finns här för dig som medlem

Stigande inflation, höjda räntor och skenande elpriser. Många kurvor i ekonomin pekar tyvärr åt fel håll för handeln. Svensk Handel jobbar på flera fronter för att stötta dig som medlem.

Utöver ett dystert läge i ekonomin är det kraftigt höjda elpriset en mardröm för många butiker och situationen väntas tyvärr bli än värre.

Svensk Handel har en tät dialog med myndigheter och arbetar tillsammans med Svenskt Näringsliv och andra branschorganisationer för att få till åtgärder som kan mildra krisens effekter. Det kommer också att arrangeras ett webbinarium för att uppdatera medlemmarna om utvecklingen.    

Arbetsrättsjouren - ett samtal bort

I arbetsrättsliga frågor finns Svensk Handels arbetsgivarservice alltid tillgänglig för dig som medlem. På Arbetsgivarguiden finns svar på de flesta frågor och dessutom står arbetsrättsjouren redo att besvara dina frågor. Jouren når du på 010-471 87 00.

1 oktober ska de nya reglerna i LAS börja tillämpas och Svensk Handel bjuder in till ett flertal webbinarier för att uppdatera medlemmar om vad som gäller.     

Kontakta oss för juridisk rådgivning

Många företag brottas med leveransproblem och förändrad prissättning. Som medlem har du tillgång till juridisk rådgivning hos Svensk Handel Juridik. Kortare samtal är kostnadsfria och om ett mer omfattande arbete är nödvändigt får du alltid rabatt på priset. Kontakta Svensk Handel Juridik på 010-471 87 10.

Utnyttja hela ditt medlemskap

I tuffare ekonomiska tider är varje sparad krona viktig. Svensk Handel har många förmåner där du som medlem kan kapa dina utgifter. Som medlem har du tillgång till ett av marknadens bästa kortavtal via Nets, förmånliga försäkringar via Trygg-Hansa och finansieringslösningar hos SEB och Resurs.

Välj den förmån som passar just ditt företag. Svensk Handels rådgivare är redo att hjälpa dig med att se till att du utnyttjar hela ditt medlemskap. Ring 010-471 85 20 så berättar vi mer.   

Publicerad: 2022.09.07 Senast uppdaterad: 2022.09.07