PraoExpress – politiken i butiken

Är du medlem i Svensk Handel och intresserad av att ta emot ett besök av en riksdagspolitiker?

Svenska handelsföretag står idag för 11 procent av skatteintäkterna och BNP samt sysselsätter en halv miljon människor i Sverige.

Med syftet att öka politikers kunskap och förståelse för handelsföretagens roll, verklighet och utmaningar, anordnade Svensk Handel under Almedalsveckan ett antal prao-besök – så kallade PraoExpress -  för politiker i olika butiker i Visby. Bland annat besökte Lars Hjälmered (M) Willys och Andreas Carlsson (Kd) Byggmax. Besöken var mycket uppskattade och det finns ett tydligt intresse från både politiker och handlare att mötas och föra konstruktiva samtal om viktiga frågor.

Nu tar vi nästa steg med PraoExpress och bjuder in riksdagspolitiker, partiledare, ministrar och ordföranden i riksdagens utskott att praoa under en halv- eller heldag på något av våra medlemsföretag. Svensk Handel skräddarsyr programmet utifrån deltagande politikers och handlares önskemål och behov vad gäller ämnen att tala kring och att få en fördjupad kunskap om.

Ta emot en politiker i butiken 

Är du medlem i Svensk Handel och intresserad av att ta emot ett besök av någon av våra riksdagspolitiker? Välkommen att kontakta Malin Fredholm.

Malin Fredholm
Publicerad: 2015.09.23 Senast uppdaterad: 2015.09.23

Skriv en kommentar