(Arkiv) Svensk Handel Juridik har flyttat...

Det här är ett nyhetsarkiv som uppdaterades senast 2020-02-19. 
Vi hänvisar till aktuell nyhetskanal på Svensk Handel Juridiks webbplats.

Avtal om förtida upphörande ersatte hyresavtalets villkor om återställande av lokal

Med anledning av att Hovrätten över Skåne och Blekinge nyligen meddelade en dom i fråga om en hyresgästs skyldighet att återställa en lokal i godtagbart skick ger Svensk Handel Juridiks Stina Hellberg sina reflektioner.

Intervju med Linda Leffler-Olsson

Svensk Handel Juridik har nyligen utökat med ytterligare en jurist, Linda Leffler-Olsson med huvudsaklig placering i Göteborg. Linda kommer att bredda verksamhetens kompetens inom bland annat dataskydd, köp- och konsumenträtt, e-handel, IT- och avtalsrätt.

Intervju med vd Malin Winbom

Intervju med vd Malin Winbom

Hej Malin, du har nu varit VD för Svensk Handel Juridik i ett år, vilka förändringar har du hunnit bidra med i verksamheten?

Skypeutbildning för ELON-kedjan

Martina Hägg har arbetat på Elon Group sedan 2014 och är ansvarig för medlemssupporten till våra ELON och Elkedjan medlemmar. 

Möt vår nya jurist Lina

Möt vår nya jurist Lina

Lina är jurist och ger rådgivning till och biträder främst Svensk Handels medlemmar avseende hyresrättsfrågor, allmän affärsjuridik och entreprenadrätt. 

Handeln drabbas vid stora byggarbeten i Stockholms city

Butiksägare som lider ekonomisk förlust när fastighetsägarna vill bygga om, kan ibland pruta på hyran. Det menar Svensk Handels jurist Lennart Karle i en artikel på Svenska Dagbladet.

Hyresseminarum drog fullt hus

Hyresseminarum drog fullt hus

Trots snökaos blev det fullt hus när Svensk Handel Juridik den 9 november bjöd in till seminarium om hyresrätt.