Skypeutbildning för ELON-kedjan

Martina Hägg har arbetat på Elon Group sedan 2014 och är ansvarig för medlemssupporten till våra ELON och Elkedjan medlemmar. 

Förutom näthandeln hur många fysiska butiker ingår i er kedja?

EEL AB är idag en del i ELON Group-koncernen och i bolaget finns två fackhandelskedjor, ELON och Elkedjan. Sammanlagt har vi över 400 butiker.

Vi har haft förmånen att få göra en specialkurs till er hur har den tagits emot?

Vi har tillsammans med Svensk Handel Juridik utformat en utbildning som riktats till våra medlemmar med referenser och case som berör de produkter våra butiker säljer. Just detta har gjort att utbildningen varit mycket uppskattad och lett till intressanta diskussioner, ett ökat kunnande i butik och självklart ett enhetligt och proffsigt bemötande mot konsument.

Berätta hur ni uppfattade kursen som hölls via Skype? Vilka fördelar var det för er?

Vi besparar våra medlemmar resor och tid! Medlemmarna känner varandra sedan tidigare och detta gjorde att det blir bra frågestunder.

Vilken skillnad var det att möta kursledaren på en skärm kontra kontakt IRL?

Självklart blir det inte samma sak som att mötas på riktigt – men eftersom jag och Henrik Eliasson träffats och gjort detta så många gånger nu känner förhoppningsvis även deltagarna sig bekväma. Henrik presenterar sig inledningsvis och sedan är det fokus på presentationen och då finns han inte längre med i bild.

Skulle ni välja att utbilda era anställda via Skype igen?

Utbildningen som är aktuell just nu vänder sig till våra medlemmar som ska börja med näthandel. Vi har ytterligare två tillfällen inbokade innan sommaren och tanken är att vi ska fortsätta regelbundet under 2017 tills att samtliga medlemmar har gjort utbildningen.

.............................................................................................................

Henrik Eliasson

Svensk handel Juridiks medarbetare Henrik Eliasson har hållit ett flertal kurser i E-handel såväl fysiskt som digitalt via Skype. Svensk Handel Juridik har möjlighet att ta fram specialanpassade kurser för varje företags behov. Dessa kan sedan utföras som ni önskar, fysiskt eller digitalt. Välkomna att kontakta oss för idéer och kostnadsförslag.

Publicerad: 2017.05.23 Senast uppdaterad: 2017.05.23 Kategori: Svensk Handel Juridik