Masterpass – för snabba, smidiga och säkra betalningar

Masterpass är en internationell digital betalningstjänst som du som driver ett e-handelsföretag kan erbjuda dina kunder för snabbare, enklare och säkrare kortbetalningar på nätet och i appar.

Idag handlar allt fler online och marknaden växer. Trots det visar studier visar att fyra av tio varukorgar överges. 25 procent skulle handla mer via mobilen om deras kortuppgifter fanns sparade. Genom att erbjuda ett modernt, snabbt, enkelt och säkert sätt att betala kan du öka din försäljning.

Masterpass är en internationell digital betalningstjänst som du som driver ett e-handelsföretag kan erbjuda dina kunder för snabbare, enklare och säkrare kortbetalningar på nätet och i appar. Med Masterpass som betalalternativ snabbas köpet upp eftersom konsumenten inte behöver knappa in alla kort- och leveransuppgifter vid varje enskilt köp, vilket leder till en högre konvertering.

Fördelar för dig som e-handlare

Konvertering – Med en enkel betalningsprocess online och i appar minskar antalet övergivna kundvagnar. Masterpass möjliggör en ökad omsättning.

Kundupplevelse – Med en smidig shoppingupplevelse, med kortuppgifter och leveransinformation sparade på ett och samma ställe, förstärks den positiva kundupplevelsen. I Masterpass uppdateras också kortinformationen automatiskt i samband med att kort förnyas.

Tryggt – Med Masterpass är all information i säkert förvar, så att konsumenterna alltid kan känna sig trygga vid betalningar på nätet.

Korttransaktion – En transaktion med Masterpass är densamma som en vanlig korttransaktion. Inga mellanhänder eller komplicerade processer behöver implementeras. De befintliga rutinerna och avstämningsrapporterna för kortbetalningar utnyttjas.

Garaterad betalning – När konsumenten betalar med Masterpass är du som handlare garanterad betalning på samma sätt som med 3DS (SecureCode /Verified by Visa) vid en vanlig kortbetalning på nätet. 

Vill du komma igång med Masterpass?

Kontakta någon av följande betalväxlar: Dibs, PayEx, Netaxept, Mondido, Payer och Paynova.

Du kan också vända dig till Mastercard för mer information: Mimmi Berglund, ansvarig för Masterpass acceptansutveckling,

E-post: mimmi.berglund@mastercard.com

Vi hjälper dig

Du som är medlem i Svensk Handel kan ringa in till oss och få svar på dina frågor. 

Bengt Nilervall
Publicerad: 2017.06.01 Senast uppdaterad: 2017.06.01 Kategorier: Betalfrågor, Betalfrågor Artiklar, Artikel

Skriv en kommentar