Swish Företag – ett bra alternativ till kontanter

Swish Företag är en tjänst som gör det möjligt för dig som bedriver företag att ta emot Swish-betalningar från privatpersoner. 

Eftersom betalningarna i Swish genomförs i realtid överförs pengarna direkt till ditt företags konto. Swish för företag kan ses som ett smidigt alternativ till kontant- och sms-betalningar och som ett komplement till andra betalalternativ.

Med Swish Företag behövs ingen terminal eller annan teknisk utrustning för företaget. Allt kunden behöver för att betala är sin mobil och Swish-appen. Hur företaget kan kontrollera att de fått betalt varierar beroende på i vilken bank de anslutit sig till Swish. Här finns erbjudanden om sms eller notiser i bankappen vid varje mottagen Swish-betalning, mottagarapp och administrationsgränssnitt för Swish och information efter inloggning i internet- och mobilbank. Även prissättningen för Swish skiljer sig mellan bankerna och det kan löna sig att jämföra bankernas erbjudanden.   

Om Swish
Swish har på mycket kort tid blivit ett välkänt begrepp för mobila betalningar. På mindre än tre år har över 3,5 miljoner användare anslutit sig till Swish och antalet ökar med cirka 140 000 nya swishare varje månad.

Mer information om Swish för företag: www.getswish.se/foretag.

Bengt Nilervall
Publicerad: 2015.11.18 Senast uppdaterad: 2017.02.14 Kategorier: Digitala betalningar, Betalfrågor

Skriv en kommentar