Inspelat webbinarium från den 2 oktober: Paneldebatt om integritet i handeln – hur används din data och hur skapar vi ett hållbart datasamhälle?

Inspelat webbinarium: Integritet i handeln

Fredagen den 2 oktober höll Svensk Handel och Svensk Handel Juridik en paneldebatt om fördelarna och riskerna som omgärdar de sammanhang där vi som kunder delar vår data, utmaningar som företag står inför och vad som krävs för att skapa ett hållbart datasamhälle. 

Paneldebatten utgick från frågeställningar som fördelar med att dela sin data kontra risker och vilka utmaningar med integritet finns för företagen. Och vad behöver vi göra för att skapa ett hållbart datasamhälle?

Moderatorer vid paneldebatten var Sofia Stigmar, Svensk Handel och Linda Leffler-Olsson, Svensk Handel Juridik

Övriga medverkande: 

  • Kaisa Fexe, BankID
  • Christine Grahn, Facebook
  • Robin Hjelte, Swish
  • Anosheh Jabalameli, Kicks
  • Jannike Tillå, Internetsstiftelsen

Se programmet i sin helhet här >

Eventet utgör del av Digital@Idag 2020 som syftar till att inspirera alla människor till att vilja och kunna ta en aktiv del i den digitala utvecklingen.

Svensk Handel deltar i

Digital@Idag 2020

Digital@Idag är en årlig och nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar.

Initiativtagare är; Forum för Omställning, (FfO), Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA), Landsorganisationen i Sverige LO, Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), Sveriges kommuner och regioner (SKR) och Statens Servicecenter.”

Sofia Stigmar
Publicerad: 2020.10.05 Senast uppdaterad: 2020.10.05 Kategorier: Medlemsaktuellt, Webbinarium, Dataskydd och integritet

Skriv en kommentar