STIL-guiden

Svensk Handel Stil ger löpande ut inspiration om det framtida modet och nya trender. Läs och gör rätt inköp till din butik.

STIL-guiden vår/sommar 2020 är här!

Med sommar och höst kommer den nya inköpssäsongen där vi ska blicka fram mot nästa vår och sommar. Mässorna är redan i full gång. För att underlätta och hjälpa våra medlemmar i Svensk Handel som jobbar med mode har vi exklusivt tagit fram denna guide. Som vanligt har vi tagit Swedish Fashion Council till hjälp, som här ledsagar oss kring de starkaste strömningarna inför våren och sommaren 2020.

Guiden kan också vara till nytta för heminredare, frisörer och många fler som har nytta av att känna till de senaste trenderna i färg, form och trender. Vi hoppas att den ska vägleda, ge nya tankar, inspirera.

I denna utgåva av Stilguiden får ni även träffa Charlotte Nordén, vd för Cellbes - ett anrikt postorderföretag som står starkare än någonsin med e-handel och nya grepp som både stärker företagets image och kundkrets. Som medlem kan du logga in och ladda ner STIL-guiden kostnadsfritt.

Beställ STIL-guiden
Medlemmar i Svensk Handel kan logga in och hämta rapporten kostnadsfritt. För övriga kostar STIL-guiden 495 kronor plus 6% moms. Om du som medlem önskar att få ett tryckt exemplar skickat till dig kan du höra av dig till info@svenskhandel.se.

Maria Sandow
Publicerad: 2011.12.30 Senast uppdaterad: 2019.04.11 Kategori: Svensk Handel Stil