STIL-guiden

Svensk Handel Stil ger löpande ut inspiration om det framtida modet och nya trender. Läs och gör rätt inköp till din butik.

STIL-guide med tips för inköp höst-vinter 2020-21

Modebranschen har just lagt ett tufft decennium bakom sig, nu går vi in i 2020-talet. Mode fortsätter att glädja, inspirera och intressera. Branschen söker efter de nya uttryck och hållbara affärsmodeller som ska vinna kundernas gillande.

I säsongens Stilguide hittar du som vanligt Swedish Fashion Councils förutsägelser om vad som blir de starkaste trenderna i färg och form som kommer inför nästa säsong. Men den här gången har vi också lagt till ett affärsavsnitt kopplat till varje tema som handlar om annat som påverkar – kulturella influenser och strömningar, livsstil och målgrupper.

Second hand på frammarsch

Second hand är på frammarch – både som enskild företeelse och som nytt inslag i traditionella butiker och butikskedjor. Missa inte vår intervju med bland andra entreprenören Stina Qubti som startat ett nätverk för kommersiell second hand, the Preowned Network.

Beställ STIL-guiden

Som medlem i Svensk Handel kan du logga in och hämta STIL-guiden kostnadsfritt. För övriga kostar rapporten 495 kronor plus 6 procent i moms. Om du som medlem önskar att få ett tryckt exemplar skickat till dig kan du höra av dig till info@svenskhandel.se.

Maria Sandow
Publicerad: 2011.12.30 Senast uppdaterad: 2019.04.11 Kategori: Svensk Handel Stil