Stil-guiden - allt om kommande mode

STIL-guiden

Stil-guiden är ett verktyg för inköp. Den innehåller beskrivningar av de viktigaste trenderna att ha koll på inför kommande inköpssäsong och är för alla som jobbar med trender i mode, inredning och livsstilsbutiker.

Guiden tas fram av Swedish Fashion Council och ges ut av Svensk Handel Stil. Likt den senaste utgåvan ges höst/vinter 2021 ut i samarbete med Stockholm Fashion District och Trade Partners Sweden. 

Kontaktjessica.korondy-ring@svenskhandel.se 

Stilguidé ger säkra inköpstips inför höst och vinter 2021

Modebranschens transformation har ökat ytterliggare under coronakrisen. Transparens och hållbarhet har aldrig varit viktigare för konsumenten och tillsammans med hjälp från andra branscher får modeindustrin nu chans att accelerera arbetet mot en mer hållbar industri. Enade arbetar vi mot en ljusare framtid.

Stil-guidén välkomnar dig in i en säsong som saknar gränser. Möjligheter för en lekfull, glädjefylld och inspirerande höst och vinter i mönster och print i olika former och färger. Säsongen bär med sig frihetskänslor och att sitta vid middagsbordet i en härlig mönstrad silkespyjamas har aldrig varit mer rätt.

Guiden är uppdelad på tre teman som lotsar dig genom färger, mönster och trender som gäller för höst/vinter 2021. Den finns för Svensk Handels medlemmar att ladda ner i pdf-format samt att ses som film nedan. Vi hoppas att Stil-guiden även denna gång ska vara inspirerande!

Publicerad: 2011.12.30 Senast uppdaterad: 2021.02.09 Kategori: Svensk Handel Stil