Stil-guiden - allt om kommande mode

STIL-guiden

Stil-guiden har under decennier tagits fram av Swedish Fashion Council och ges ut av Svensk Handel Stil, som en vägledning om det framtida modet och nya trender. För första gången hösten 2020 ges den ut i samarbete med Trade Partners Sweden. 

Trade Partners Sweden står bland annat bakom Stockholms Skohus, Stockholm Fashion District och Stockholm Shoe House i Nacka Strand, där permanenta showrooms alltid finns och där mässan Stockholm Fashion Week Trade arrangeras vår och höst med ännu fler utställare.

Stil-guide med tips för inköp vår/sommar 2021

Coronapandemin har satt djupa spår i modeindustri och handel, mötesplatser och modemässor. Allt mer av både inköp och försäljning går via digitala kanaler. Stil-guiden för vår/sommar 2021 finns tar avstamp i det och hälsar er välkomna till en ny och förhoppningsvis ljusare säsong. Vi hoppas att guiden ska få dig att känna den glädje, styrka, inspiration och stolthet som ligger i modebranschens dna och som vi alla behöver så väl just nu. Vår/sommar 2021 är ingenting  omöjligt. Ljuset är tillbaka, linjerna förlåtande, och färgerna trygga och starka.

Förutom trender, färgscheman och analyserande texter finns en intervju med professor Gabriella Wulff om framtidens butik. Vad krävs i dessa tider och hur riggar man företaget bäst för framtiden? Vi hoppas Stilguiden även denna gång ska ge inspirerande och trevlig läsning.

Maria Sandow
Publicerad: 2011.12.30 Senast uppdaterad: 2020.08.11 Kategori: Svensk Handel Stil