Hoppa till innehåll

Årets butik är framgångsrik och lönsam med sortiment, utformning och service som uppskattas av kunderna. Priset har instiftats för att främja enskilda butiker som i stark konkurrens arbetar kreativt och framgångsrikt med sitt butikskoncept.

arets-butik-ny-platta.png
Motivering:

Med långsiktig och tydlig filosofi att ge kunden personlig service, ett brett urval av högklassiga smycken och juveler i egen design förflyttar Juvelerare Carl Hoff ett anrikt yrke in i framtiden. Butiken, med tillhörande verkstad, blandar tradition i generationer med djupt hantverkskunnande och har hela tiden sitt mål i sikte – Nöjda och återkommande kunder!

Motivering:

Med stor passion och mycket hjärta kring sina produkter, skapar Japanese Knife Company ett kundbemötande
utöver det vanliga. Butiken har ett fantastiskt utbud av köksknivar, diverse tillbehör och ett enastående knivhantverk demonstreras.
Här anordnas kurser i knivslipning där deltagarna diplomeras efter att de klarat testerna. Nörderi på hög nivå som skapat en oväntad pärla i Stockholm!

Motivering:

Gedigen kunskap från turnélivet har skapat en hög kunskapsnivå! Unik service, specialistkunskaper och en ärlig ambition att hjälpa kunden med allt från plektrum till högtalarverktyg. These Go To 11 har lyckats skapa en inspirerande koppling till Sveriges musik- och kulturhistoria, i samarbete med de bästa tillverkarna. En butik som behöver upplevas!

Kriterier
  • Har varit verksam i minst tre år och lämnat in minst en årsredovisning

  • Är fristående och tillhör inte en integrerad butikskedja, alt är en lokal kedja med högst fem filialer

  • Har en god personalpolicy och visar på kreativitet och professionalism inom sitt segment

  • Visar positivt resultat

Jury

Sara Svärd (ordförande), Svensk Handel
Eleonor Dahlberg, Svensk Handel
Jonas Arnberg, Detaljhandelspodden
Hugo Andersson, Center for Retailing, Handelshögskolan i Stockholm

kategorisponsor-trygg-hansa.jpg

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.