Hoppa till innehåll

Var med och sponsra branschens finaste gala

Var med och lyft handelns stjärnor tillsammans med Svensk Handel och bli en del av ett viktigt sammanhang. Här får du möjlighet att visa upp ditt varumärke och nätverka på en middag och ett event med 300 personer från branschen på plats.

I sponsorskapet ingår:

 • Sponsring av en kategori

 • Deltagande i juryn för den kategori ditt företag sponsrar tillsammans med en extern expert och personer från Svensk Handel

 • Att vara prisutdelare på scenen under själva galan

 • 3 middagsbiljetter (värde 4 500 SEK)

 • Synlighet med logotype på galan via digitala skärmar och filmer

 • Synlighet inför och efter galan i marknadsföringen av Retail Awards

SPONSORPAKET: 150 000 SEK

Följande kategorier går att sponsra i Retail Award 2023

 • Årets köpupplevelse - sponsras av Nets
  Årets köpupplevelse är sömlös, smidig och engagerande; oavsett om den sker fysiskt eller digitalt. Som kund får du ett positivt bemötande och upplever att du är en del av en större gemenskap. Under hela kundresan har du inspirerats och haft en behaglig upplevelse.

 • Årets hållbarhetsinitiativ
  Årets hållbarhetsinitiativ går till det detaljhandelsföretag som genom nya initiativ flyttat fram sin position och som inspirerar andra detaljhandelsföretag att arbeta mer med hållbarhetsfrågorna.

 • Årets logistiklösning - sponsras av nShift
  Årets logistiklösning tilldelas ett detaljhandelsföretag som visar en hög grad av kundnytta, innovationskraft, kreativitet och nytänkande och som nyttjar teknik i olika former i sin flödeskedja för att uppnå effektivitet och som påverkat verksamhetens konkurrenskraft och lönsamhet totalt sett.

 • Årets digitala satsning - sponsras av Nova Group
  Årets digitala satsning tilldelas ett detaljhandelsföretag som tagit ett stort steg i sin digitala utveckling. Priset kan delas ut till allt från rena e-handelsföretag och stora detaljhandelskedjor till mindre aktörer.

 • Årets internationella expansion
  Årets internationella expansion är ett detaljhandelsföretag med en uttalad strategi för internationell expansion och som framgångsrikt intagit nya marknader under de senaste två åren. Priset riktar sig till både nya uppstickare och etablerade detaljhandelsföretag som nyligen ställt in siktet på global expansion.

 • Årets tillväxtföretag
  Årets tillväxtföretag bygger på en affärsidé som förändrar marknaden företaget verkar inom. Med hjälp av hållbara innovativa lösningar skapar företaget en kundupplevelse utöver det vanliga.

 • Årets butik - sponsras av Trygg-Hansa
  Årets butik är framgångsrik och lönsam med sortiment, utformning och service som uppskattas av kunderna. Priset har instiftats för att främja enskilda butiker som i stark konkurrens arbetar kreativt och framgångsrikt med sitt butikskoncept.

 • Årets ledare
  Årets ledare kan konsten att skapa motivation och en bra arbetsmiljö för sina medarbetare. Hen visar på ett framgångsrikt ledarskap och har väsentligt bidragit till företagets framgångar, lönsamhet och resultat.

 • Årets butikssäljare - sponsras av Custitude
  Årets butikssäljare visar på ett framgångsrikt säljresultat och ett kundbemötande som bidragit till företagets positiva utveckling. Priset har skapats för att främja enskilda insatser som ger resultat för företaget och för att lyfta fram goda föredömen inom branschen.

katharina-woss1.jpg

Katharina Woss

Partneransvarig Event

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.