Vi hälsar Truesec välkomna som ny officiell partner

Antalet identifierade cyberattacker mot företag och myndigheter i Sverige har ökat explosionsartat de senaste åren. I Svensk Handels bedrägerirapport, som kartlagt handelns utsatthet för IT-relaterade brott, uppger ett av tio handelsföretag att de drabbats av utpressningsvirus – så kallat ransomware ­ det senaste året och det finns inga tecken på att brottsligheten kommer att avta.

Cyberkriminella utvecklas, diversifierar sina attacker och blir skickligare på att identifiera och komma åt kritisk data och skadorna är ofta förödande.

För att framgångsrikt svara på ett cyberintrång och ta bort hotaktören från din miljö behöver du inte bara agera snabbt. Det är också viktigt att kartlägga och analysera allt som har gjorts mot din miljö, för att minimera påverkan och eliminera risken att bli attackerad igen. Detta är sällan något man som företag klarar av själv.

Svensk Handel är därför stolta över att presentera Truesec som ny partner. Med deras mångåriga erfarenhet på cyberområdet och unika expertis är de idag ett av Sveriges absolut främsta cybersäkerhetsbolag med ett tydligt syfte: Att förhindra dataintrång och skydda data. Gruppen består av cirka 200 medarbetare med bred expertis inom cybersäkerhet och har sedan starten 2005 levererat omfattande säkerhetslösningar till kunder, både i Sverige och internationellt.

Vi finns för att skydda samhället och våra företag mot dataintrång och minimera skadan för de som drabbas. Våra specialister arbetar exempelvis med Sveriges mest krävande intrångsutredningar, övervakning av banker och försvarsindustri, samt rådgivning till våra viktigaste företag. Sammantaget täcker vi hela spektret av Cybersäkerhet. Med tillgång till våra professionella cybersäkerhetstjänster kan du förhindra cyberintrång mot din verksamhet och ligga före hotaktörerna.

Marcus Murray, Truesec Group

Tveka inte att höra av er till Truesec om ni behöver hjälp med er IT-säkerhet!

Nina Jelver
Publicerad: 2022.04.20 Senast uppdaterad: 2022.04.20