Vi välkomnar Dan Eriksson till Säkerhetscenter!

Den första juni tillträdde Dan tjänsten som säkerhetssamordnare vid säkerhetsenheten på Svensk Handel. Han jobbade tidigare för Polismyndigheten och kommer nu ansvara för analysen av våra dataflöden i Säkerhetscenter.

Han går igenom inkommande ärenden och analyserar trender och nya modus. Utifrån det bygger teamet sedan rekommendationer och går ut med riktade varningar i appen Säkerhetscenter. Dan hjälper också medlemmar med direkt rådgivning i olika säkerhetsfrågor och svarar gärna på era frågor om ni mailar eller ringer honom.

Med Dan tar vi verkligen Säkerhetscenter in i nästa utvecklingsfas. Vi får nu möjlighet att på djupet analysera de flöden som strömmar genom Säkerhetscenter varje dag. Vi kan följa nya modus och spåra seriebrottslighet. Vi kan analysera utvecklingen både geografiskt och på branschnivå. Jag är övertygad om att detta kommer göra Säkerhetscenter ännu mer värdefullt för våra medlemmar.” säger Per Geijer, Säkerhetschef för Svensk Handel och fortsätter: ”Vi är väldigt glada för att Dan nu är en del av teamet kring Säkerhetscenter!”

Publicerad: 2022.06.15 Senast uppdaterad: 2022.06.15