Hoppa till innehåll

Varningslistan

Ping Mobil AB

Varning!publicerat 2023-01-10

Företaget bakom

Observera! Dessa uppgifter är hämtade från fakturan och kan medvetet vara felaktiga.
Bolagsnamn
Ping Mobil AB
Org.nummer
559349-5400
Adress
Norden 493 25279 Helsingborg
Telefonnummer
042-511 10
Bankgiro
5803-3705
E-postadress
info@pingmobil.se
Hemsida
http://www.pingmobil.se

Tillvägagångssätt

Klagomål in till Varningslistan vittnar om att Ping Mobil tar kontakt via telefon och ger sken av att ringa från ens nuvarande operatör. Säljare hävdar bland annat att de ringer från företagssupporten och att det befintliga abonnemanget behöver förnyas. De uppringda företagen blir lovade en lägre kostnad än vad de betalar i dagsläget och stressas till att signera ett avtal under pågående samtal. Senare visar det sig att de avtal som nu tecknats skett med en annan operatör än den befintliga, och att kostnader för telefoni blir dyrare än tidigare.

I flera fall har drabbade företagare blivit uppringda igen av ett annat företag, strax efter att man avslutat samtalet med Ping Mobil. I samtalet bekräftas att man blivit lurad av Ping Mobil. Uppringaren erbjuder sig att ”hjälpa till” att ta sig ur avtal man precis signerat med Ping Mobil men detta har resulterat i ännu mer kostnader för företagaren.

Betalningsmottagare är Nordfin Capital III AB, Bankgiro 5600-0557

Sök i varningslistan

VarningVar uppmärksam

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.