Hoppa till innehåll

Svensk Handel i Almedalen

Svensk Handel finns på plats i Almedalen den 27 juni till 1 juli. Här arrangerar vi ett stort antal seminarier. Redan nu kan du också passa på att boka in någon av våra skickliga experter till ditt eget seminarium. Hos oss hittar du också hållbara Almedalsgarderoben där du kan låna kläder till mingel och andra evenemang. I Handelns hus bjuder vi dessutom som vanligt på Almedalens absolut godaste kaffe. Informationen på sidan kommer att uppdateras löpande.

Seminarier i Handelns hus

I Handelns hus i Almedalen arrangeras seminarier varje dag. Svensk Handel är på plats för att sätta handelns frågor på den politiska agendan och öka förståelsen för handelns villkor.

Vi ses i Handelns hus, Donnersgatan 1, Kårhuset Rindi.

Alla seminarier 2023
almedalen-collage-3.png

Almedalsgarderoben

Välkommen att låna kläder till ditt mingel
Vi visar hur vi gemensamt kan lösa handelns hållbarhetsutmaningar genom nya affärsmodeller. Vi diskuterar tjänstefiering i form av klädvård, cirkularitet, återvinning, hållbar produktion, digitalisering med mera i garderoben. I år erbjuder vi dessutom makeup och hårstyling, och har en egen skräddare på plats för att hjälpa dig med reparation och klädfix.

Läs mer om Almedalsgardederoben
garderoben-1-16x9.png

Boka våra experter till ditt event

Om du själv är arrangör och behöver en sakkunnig expert till ditt seminarium eller event i Almedalen så hittar du våra sakkunniga och inspirerande experter och ledande personer här. Vem passar bäst på ditt event?

Boka våra experter här
seminariebild-2-16x9.png

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.