Svensk Handels nya medlemsdekaler

Snart kommer nya medlemsdekaler för 2021

Under vecka 5 kommer medlemsdekaler för 2021 att skickas ut till dig som är medlem i Svensk Handel. I brevet finns även dekalen ”Här kan du handla säkert” som visar att din butik/ditt företag följer rådande riktlinjer för att minska smittspridningen.

Varje år får alla medlemmar på Svensk Handel ett antal medlemsdekaler. De visar att du är en del av Sveriges största organisation inom handeln. Sätt gärna upp dem så att de syns.

Ett medlemskap i Svensk Handel är mer än ett medlemskap, det är en tillhörighet där du har en hel organisation av kunskap, expertis och erfarenhet i ryggen. Det är ett nätverk av handlare runt om i landet som delar din verklighet. Via Svensk Handel får du träffa dessa regelbundet – via kurser, event och nätverksträffa. Kort och gott ger det dig fler verktyg för att bedriva en framgångsrik verksamhet.

Ett medlemskap i Svensk Handel gör dig starkare

Ett medlemskap i Svensk Handel gör dig starkare. Du är trygg när det gäller personalfrågor, avtal och villkor – samtidigt som du får rabatter och förmåner som stärker din konkurrenskraft och dina förutsättningar.

En medlemsdekal från Svensk Handel visar att du bryr dig – om din personal och dina affärer – och att du tar ställning för de frågor som vi driver, för dig och alla andra av våra medlemmar. Det är en symbol som bygger förtroende för dig som handlare i relation till dina kunder.

Det är vi tillsammans som utgör Svensk Handel. Sätt upp din nya dekal så snart den kommer!

Har du eller ditt företag inte fått dekalerna? Maila medlem@svenskhandel.se så skickar vi dem till dig.

› Logga in för att hämta din digitala medlemsdekal

Vi hjälper dig

Du som är medlem i Svensk Handel kan ringa in till oss och få svar på dina frågor. 

Johanna Strid
Publicerad: 2021.01.28 Senast uppdaterad: 2021.01.28 Kategorier: Medlem, Medlemsaktuellt

Skriv en kommentar