Kollegor på Svensk Handel Juridik

Svensk Handel Juridik

Svensk Handel Juridik är ett helägt dotterbolag till Svensk Handel och bistår dig som är medlem i Svensk Handel med juridisk rådgivning. Vi ger dig experthjälp i kommersiell hyresrätt, köp- och konsumenträtt, dataskyddsförordningen (GDPR), avtalsrätt, entreprenadrätt och andra frågor som är viktiga för dig som har företag inom handeln.

Handeln idag ser inte ut som handeln för 30 år sedan. Vi ser en marknad där traditionell fysisk handel alltmer övergår till en digital som är mer konkurrensutsatt. Och med det har svenska handlares behov förändrats.

Svensk Handel Juridik har specialister som hjälper dig med lösningar kring alla juridiska frågeställningar som du stöter på i ditt företag, oavsett om du har fysisk butik, e-handel eller annan typ av verksamhet.

Svensk Handel Juridiks har egen webbplats

Svensk Handel Juridik erbjuder dig som är medlem på Svensk Handel specialist­­rådgivning till medlemspriser. Du hittar alla våra tjänster och erbjudanden på vår egen webbplats som ger dig tydlig information om dina medlems­förmåner. 

Välkommen in: Svensk Handel Juridiks webbplats >

Dina medlemsförmåner

Svensk Handel Juridik verkar för att du som medlem ska få bättre medlemsförmåner och enklare tillgång till juridisk rådgivning. Du har dessutom möjligheten att hyra en jurist, om du är i behov av en jurist på plats. 

Kurser och utbildningar

Här hittar du också Svensk Handel Juridiks populära kurser som ger dig kunskap inom områden som aktualiseras i din vardag. Jämte dessa kommer det att finnas onlinekurser samt kortare informations- och instruktionsfilmer och uppdateringar om de senaste juridiska nyheterna som kan påverka din verksamhet.

Vi erbjuder utbildningar i bland annat: 

  • Dataskyddsförordningen
  • Lokalhyresjuridik
  • Konsumenträtt
  • Entreprenadrätt
  • E-handelsrätt

Dessa erbjuds både som standardkurser eller som anpassade specifikt för ditt företag. 

Se hela vårt kursutbud på vår webbplats >

Kontakta Svensk Handel Juridik

Som medlem får du 15 minuters gratis rådgivning per ärende och rabatterade priser på juridisk rådgivning.

Om du har frågor om GDPR, kommersiell hyra, bolagsrätt eller konsumenträtt – eller frågor kring några av våra andra verksamhetsområden – då finns Svensk Handel Juridik där för dig. 

Mobil och e-post

Ring oss på 010-47 18 710 eller maila på info@shjuridik.se.

Publicerad: 2015.04.13 Senast uppdaterad: 2020.05.12