Hoppa till innehåll

Svensk Handel Juridik är ett helägt dotterbolag till Svensk Handel och bistår dig som är medlem i Svensk Handel med juridisk rådgivning. De ger dig experthjälp i kommersiell hyresrätt, köp- och konsumenträtt, dataskyddsförordningen (GDPR), avtalsrätt, entreprenadrätt och andra frågor som är viktiga för dig som har företag inom handeln.

svensk-handel-juridk.jpg

Svensk Handel Juridik har egen webbplats

Svensk Handel Juridik erbjuder dig som är medlem på Svensk Handel specialist­­rådgivning till medlemspriser. Du hittar alla deras tjänster och erbjudanden på deras webbplats, som ger tydlig information om dina medlems­förmåner.

Besök Svensk Handel Juridiks webbplats >

Kontakta Svensk Handel Juridik

Som medlem har du alltid rätt till 15 minuters kostnadsfri rådgivning över telefon och rabatterade priser på juridisk rådgivning. Om du har frågor om GDPR, kommersiell hyra, bolagsrätt eller konsumenträtt – eller frågor kring några av våra andra verksamhetsområden – då finns Svensk Handel Juridik där för dig. 

Mobil och e-post
Ring oss på 010-47 18 710 eller maila på info@shjuridik.se.

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om vår behandling och dina rättigheter.