Hoppa till innehåll

Innovation

Svensk Handel arbetar för konkurrens på lika villkor och att du som handelsföretag ska kunna nå din fulla potential. Här på sidan samlar vi löpande de senaste uppdateringarna på området Handelns Transformation. Du kan också ta del av det senaste om D-Congress 2024 på temat Innovation for Impact.
puffbild-dcongress-2024.jpg

D-Congress by Svensk Handel

Event6-7 mars 2024 på Svensk Mässan i Göteborg. Årets tema - Innovation for Impact. 50% rabatt för dig som är medlem i Svensk Handel.

Svensk Handels medlemshubb - Women in Paytech

women-in-paytech-logotyper.png

Ny mötesplats för dig med intresse för betalfrågor

Women in PaytechInspiration, trendspaningar och nya insikter - i samarbete med Swish, Nets, Adyen och Juni.
handelns-transformation-webb.jpg

Anmäl dig till nyhetsbrevet "Handelns transformation"

NyhetsbrevTa del av våra spaningar om nya beteenden, trender och samhällsutmaningar som tillsammans påverkar och formar morgondagens handel.

Talarfilmer och presentationer från D-Congress 2023

Fick du ingen biljett till årets utsålda D-Congress? Nu ger vi dig chansen att se alla talarpresentationer från de olika scenerna.

Se filmerna här
event-2023---d-congress.jpg

D-Talks - podcasts om morgondagens handel

Hur påverkas e-handeln i Sverige av det som händer i vår omvärld? Vad krävs för att handeln i Sverige ska ligga i framkant inom hållbar innovation? Med utgångspunkt från Sveriges största och ledande e-handelsevent, D-Congress, samtalar vi med entreprenörer, e-handelsprofiler och ledande leverantörer om morgondagens e-handel. Och sänder detta live.

Programledare: Per Ljungberg, Eleonor Dahlberg
E-handelsexpert: Arne B Andersson

Till alla avsnitten >

d-talks-blank.png

D-Talks #7: Återupplev D-Congress 2023

Vilka är framgångsfaktorerna för att växa med lönsamhet? Vilket ledarskap krävs i en värld av ovisshet? Hur ska man tänka kring innovation och kundengagemang? 

Per Ljungberg och Arne Andersson från Svensk Handel har tittat på alla 50 föreläsningar från årets D-Congress och summerar och analyserar innehållet under en timme.

Läs mer om D-Talks

Kontakta våra experter

per-ljungberg.jpg

Per Ljungberg

Chief Innovation Officer

arne-b-andersson.jpg

Arne B Andersson

Senior e-handelsrådgivare

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.