Hoppa till innehåll

Innovation

Innovationskraften inom handeln är stor. Svensk Handel arbetar för att du som handlare ska kunna nå din fulla potential och möta morgondagens handel. Här på sidan samlar vi löpande de senaste uppdateringarna på området.

Talarfilmer och presentationer från D-Congress

Fick du ingen biljett till årets utsålda D-Congress? Nu ger vi dig chansen att ta igen skadan. Här hittar du talarpresentationer från de olika scenerna och alla filmer är tillgängliga till 31 mars!

Se filmerna här
event-2023---d-congress.jpg

D-Talks - podcasts om morgondagens handel

Hur påverkas e-handeln i Sverige av det som händer i vår omvärld? Vad krävs för att handeln i Sverige ska ligga i framkant inom hållbar innovation? Med utgångspunkt från Sveriges största och ledande e-handelsevent, D-Congress, samtalar vi med entreprenörer, e-handelsprofiler och ledande leverantörer om morgondagens e-handel. Och sänder detta live.

Programledare: Per Ljungberg, Eleonor Dahlberg
E-handelsexpert: Arne B Andersson

Till alla avsnitten >

d-talks-blank.png

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.