Hoppa till innehåll

Innovation

Svensk Handel arbetar för att du som handlare ska kunna nå din fulla potential och möta morgondagens handel. Här på sidan samlar vi löpande de senaste uppdateringarna på området Handelns Transformation.

D-Talks #7: Återupplev D-Congress 2023

Vilka är framgångsfaktorerna för att växa med lönsamhet? Vilket ledarskap krävs i en värld av ovisshet? Hur ska man tänka kring innovation och kundengagemang? 

Per Ljungberg och Arne Andersson från Svensk Handel har tittat på alla 50 föreläsningar från årets D-Congress och summerar och analyserar innehållet under en timme.

Läs mer om D-Talks
handelns-transformation-webb.jpg

Anmäl dig till nyhetsbrevet "Handelns transformation"

NyhetsbrevTa del av våra spaningar om nya beteenden, trender och samhällsutmaningar som tillsammans påverkar och formar morgondagens handel.

Talarfilmer och presentationer från D-Congress

Fick du ingen biljett till årets utsålda D-Congress? Nu ger vi dig chansen att se alla talarpresentationer från de olika scenerna.

Se filmerna här
event-2023---d-congress.jpg

D-Talks - podcasts om morgondagens handel

Hur påverkas e-handeln i Sverige av det som händer i vår omvärld? Vad krävs för att handeln i Sverige ska ligga i framkant inom hållbar innovation? Med utgångspunkt från Sveriges största och ledande e-handelsevent, D-Congress, samtalar vi med entreprenörer, e-handelsprofiler och ledande leverantörer om morgondagens e-handel. Och sänder detta live.

Programledare: Per Ljungberg, Eleonor Dahlberg
E-handelsexpert: Arne B Andersson

Till alla avsnitten >

d-talks-blank.png

Håll dig uppdaterad med Svensk Handels nyhetsbrev

Få koll på de viktigaste nyheterna som rör dig som handlare. Varannan vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev där vi samlar vägledningar, förmåner och de senaste rapporterna som hjälper dig som handlare i din vardag. Registrera dig redan idag!

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.